Azunia Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 o widze że komiks powstaje ktoś tu ma spóźniony zapłon, już powstał, madas nie spóźniony tylko myślałem że będzie ciąg dalszy to co, mam na końcu pisać THE END żeby było widać że koniec?! :laghing2:
Madas Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 o widze że komiks powstaje ktoś tu ma spóźniony zapłon, już powstał, madas nie spóźniony tylko myślałem że będzie ciąg dalszy to co, mam na końcu pisać THE END żeby było widać że koniec?! :laghing2: nie cwaniakuj
Azunia Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 o widze że komiks powstaje ktoś tu ma spóźniony zapłon, już powstał, madas nie spóźniony tylko myślałem że będzie ciąg dalszy to co, mam na końcu pisać THE END żeby było widać że koniec?! :laghing2: nie cwaniakuj ja się ciebie nie boje...
Iverson Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 musicie robić pół strony cytatów , nie można zrobić tylko ostatniego zdania, żeby nadać sens swojej wypowiedzi...3 posty i cała strona zajęta
Azunia Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 możemy ale muszę się zastanowić ja też...
Madas Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 i zapadła niezręczna cisza dobrze że instrument mam obok
Azunia Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 no cóż.... zmykam, może wieczorkiem jeszcze się pojawię
Musashi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 i zapadła niezręczna cisza dobrze że instrument mam obok tak przy ludziach?
Musashi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 pora na historyjkę obrazkową azunia nie zamilkła tylko historyjkę pisała zbyt łatwe , o coś trudniejszego poproszę to streszczenie twojego planu dnia, ze tak latwo poszlo?
Musashi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 jakich ludziach?? no Azunia czyta np.
Madas Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 jakich ludziach?? no Azunia czyta np. już jej nie ma chyba :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 mój plan dnia to ogólna laba hyhyhy Ive twoj plan dnia? > <
Madas Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 mój jest taki żeby się nie najebać a dobrze zarobić :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 mój jest taki żeby się nie najebać a dobrze zarobić :gwizdanie: a moj zeby sie nienaj-b-ac a zarobic
Musashi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 mój jest taki żeby się najebać a dobrze zarobić :gwizdanie: a moj zeby sie nienaj-b-ac a zarobic poprawiłem już za pozno - zarejestrowane
nike21 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 mój jest taki żeby się najebać a dobrze zarobić :gwizdanie: a moj zeby sie nienaj-b-ac a zarobic poprawiłem już za pozno - zarejestrowane
Rekomendowane odpowiedzi