kuredu Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Musashi to na te gokarty to jedzie od kiedy chodzimy czyli ponad pół roku i jakoś dojechac nie moze
Madas Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 teraz jak ktoś nie dotrze jest kara 20 pln do Wlkp kasy klubowej :gwizdanie:
ohkyomoon Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Panowie ale miałem dzień. Przestrzegam wszystkich jak robicie swapa silnika to róbcie kompletny rozrząd. Ja tego nie zrobiłem i dzisiaj poszła pompa wody . Jutro robie rozrząd także nie wiem czy na gokartach się pojawię
Madas Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Panowie ale miałem dzień. Przestrzegam wszystkich jak robicie swapa silnika to róbcie kompletny rozrząd. Ja tego nie zrobiłem i dzisiaj poszła pompa wody . Jutro robie rozrząd także nie wiem czy na gokartach się pojawię będzie kiara 20 zł [br]Dopisany: 01 Grudzień 2009, 21:28_________________________________________________a tak poważnie to kurcze pecha masz do rzeczy rozrządowopodobnych
ohkyomoon Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Panowie ale miałem dzień. Przestrzegam wszystkich jak robicie swapa silnika to róbcie kompletny rozrząd. Ja tego nie zrobiłem i dzisiaj poszła pompa wody . Jutro robie rozrząd także nie wiem czy na gokartach się pojawię będzie kiara 20 zł [br]Dopisany: 01 Grudzień 2009, 21:28_________________________________________________a tak poważnie to kurcze pecha masz do rzeczy rozrządowopodobnych jeśli się wyrobię i nie będę jakoś mocno wymęczony podczas wymiany tego rozrządu (będę w tym uczestniczył) i pójdzie w miarę gładko, to się pojawię
Madas Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 spoko uporaj się przede wszystkim z rozrządem ... a potem dla relaksu pościgasz się z nami
blind1 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 wpadlem sie tylko przywitac bo troszke zle sie czuje ide pod prysznic i spadam do wyrka [br]Dopisany: 01 Grudzień 2009, 21:56_________________________________________________mam roboty ze quwa nie wiem czy podolam
nike21 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Panowie ale miałem dzień. Przestrzegam wszystkich jak robicie swapa silnika to róbcie kompletny rozrząd. Ja tego nie zrobiłem i dzisiaj poszła pompa wody . Jutro robie rozrząd także nie wiem czy na gokartach się pojawię wymiana rozrzadu to podstawa tymbardziej przy robieniu motoru...
blind1 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 uciekam, milego wieczoru zycze wam [br]Dopisany: 01 Grudzień 2009, 22:01_________________________________________________do jutra narka
variocustoms Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Wentyl od nas też wszystkiego naj naj lepszego !!!!
ohkyomoon Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Panowie ale miałem dzień. Przestrzegam wszystkich jak robicie swapa silnika to róbcie kompletny rozrząd. Ja tego nie zrobiłem i dzisiaj poszła pompa wody . Jutro robie rozrząd także nie wiem czy na gokartach się pojawię wymiana rozrzadu to podstawa tymbardziej przy robieniu motoru... tak ale miałem rzekomo wiarygodny przebieg a pasek pachniał świerzością więc myślałem że wszystko jest tak jak trzeba. Niestety się pomyliłem
variocustoms Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Pasek w GSie wytrzymał 175 tkm bez wymiany ale dzisiaj został wymieniony
blind1 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 czesc Tomku , a ty tak wczesnie tutaj [br]Dopisany: 02 Grudzień 2009, 07:50_________________________________________________gdzie sie wszyscy podziali
Rekomendowane odpowiedzi