Madas Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 cześć wcale nie przegrałem, tylko byłem drugi to też dobre miejsce no Yelo czekamy na Was żeby się pościgać
Azunia Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 no Yelo czekamy na Was żeby się pościgać :naughty tylko nie wiem kiedy, nam w tygodniu nie pasuje, a w weekend to rezerwacje trzeba robić ze sporym wyprzedzeniem :gwizdanie:
Madas Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 no Yelo czekamy na Was żeby się pościgać :naughty tylko nie wiem kiedy, nam w tygodniu nie pasuje, a w weekend to rezerwacje trzeba robić ze sporym wyprzedzeniem :gwizdanie: możemy spróbować w jakiś week
darooo Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Ktoś coś słyszał? http://www.aw.poznan.pl/imprezy2009/20091212njk/ Bo się chyba na to wybiorę, póki co żadnego A4 na liście nie widać...
variocustoms Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 ja dzisiaj ponad 3 godziny jechałem do Wrocławia przez te ślizgawice i brak frogowców z posypywarkami co lekko dodałem gazu to drift szedł, masakra ale powrót już o niebo lepszy był
Azunia Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 co lekko dodałem gazu to drift szedł, masakra ale powrót już o niebo lepszy był no to sobie pojeździłeś :gwizdanie:
Pepin Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Ktoś coś słyszał? http://www.aw.poznan.pl/imprezy2009/20091212njk/ Bo się chyba na to wybiorę, póki co żadnego A4 na liście nie widać... Tak, słyszał .. już od kwietnia słyszał co nie co to jest chyba coś pomiędzy OESem a technicznym rajdem na orientację, których AW robi regularnie trochę [br]Dopisany: 03 Grudzień 2009, 17:14_________________________________________________ wcale nie przegrałem, tylko byłem drugi to też dobre miejsce no Yelo czekamy na Was żeby się pościgać No byłeś piąty od końca
Yelo Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 cześć wcale nie przegrałem, tylko byłem drugi to też dobre miejsce Mogłeś przegrać lub wygrać... Więc wygrałeś? Z tego, co słyszałem to nie no Yelo czekamy na Was żeby się pościgać Naprawdę tak ci zależy abym cie objechał
Madas Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 cześć wcale nie przegrałem, tylko byłem drugi to też dobre miejsce Mogłeś przegrać lub wygrać... Więc wygrałeś? Z tego, co słyszałem to nie no Yelo czekamy na Was żeby się pościgać Naprawdę tak ci zależy abym cie objechał czyli jak nie byłem pierwszy to przegrałem dzięki za uznanie [br]Dopisany: 03 Grudzień 2009, 18:55_________________________________________________możesz mnie objechać ... ja tam potrafie przegrywać ale nie będzie Ci łatwo :gwizdanie:
Yelo Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 czyli jak nie byłem pierwszy to przegrałem dzięki za uznanie :naughty Takie podejście dodatkowo motywujące możesz mnie objechać ... ja tam potrafie przegrywać ale nie będzie Ci łatwo :gwizdanie: Nie wiem, czy już usłyszałeś, ale ja na gokartach się nie ścigam, tylko latam bokami dla funu... Więc nie wiem jak to będzie z tym pojedynkiem
blind1 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 witam z wieczorka[br]Dopisany: 03 Grudzień 2009, 21:37_________________________________________________tez bym sie poscigal
Azunia Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 i do hmmm... wieczora, bo komputer mi zwijają :gwizdanie: miłego dnia wszystkim
blind1 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 siemano z rana[br]Dopisany: 04 Grudzień 2009, 07:36_________________________________________________wstawac szkoda dnia [br]Dopisany: 04 Grudzień 2009, 08:43_________________________________________________spadam do pracy, milego dzionka wszystkim zycze
Rekomendowane odpowiedzi