Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mają spoty AKP audi klub polska pytałem przed chwilą Musashiego...więc może oni robią 13.12 spot :mysli:

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wiem ale ja musiałem mieć faktury to warunek do wypłaty pełnej sumy która po odwołaniu wyniosła 3700 netto czyli ok 4500 brutto....będę chciał zwrot części odszkodowania od firmy która mi to robiła...

gdyby upierali sie ze nie udostepnia, wtedy zagroz ze zazadasz faktur od ubezpieczalni, masz do tego prawo. [br]Dopisany: 06 Grudzień 2008, 00:11_________________________________________________

witaj :hi:

13.12 pod M1 to nie my... albo nic o tym nie wiemy :mysli:

moze wjedziemy na jakas mala kontrole :cool1:

Opublikowano

13.12 pod M1 to nie my... albo nic o tym nie wiemy :mysli:

moze wjedziemy na jakas mala kontrole :cool1:

z chęcią się przejadę :naughty:

Opublikowano

panowie przepraszam ze nie na temat. Ale spodobal mi sie znaczek audi w plomieniach.

Pomyslalem moze koszulki i bluzy klubowe zrobic z takim logiem z przodu z podpisem A4 Klub Polska

A z tyłu A4 Klub Polska

NICK

Pozdrawiam GD

Opublikowano

zapraszamy :good:

Opublikowano

a na tego 13go to już 20aut się zapowiedziało, zorientuje się kto to robi dokładnie bo u nas na forum nie pisze że AKP to robi, tylko że spot będzie A4 + A3

takie info u nas krąży :

"Witam koleżanki i koledzy. Chciałbym się dowiedzieć czy będziecie chętni na Spot 13.12.2008 Miejsce spotkania parking M-1 przy Norauto.(Oczywiście Poznań ) Godz. 14.00 Organizatorami są koledzy z A4 Clubu. Będzie też ekipa z Opolskiego. Serdecznie Zapraszam."
Opublikowano

witam :hi:

jak widzisz kolego organizatorami jest a4 Club a nie Klub :tongue4: jedna literka, a trochę zmienia... :naughty:

Opublikowano

no rzeczywiście cos tam piszą na .eu , o 13.12 , można by było zgarnąć "ich" Klubowiczy do nas hyhyhy

Mają na liście jakieś 23 osoby , połowa to "nasi" byli Klubowicze.

Opublikowano

jak widzisz kolego organizatorami jest a4 Club a nie Klub :tongue4: jedna literka, a trochę zmienia... :naughty:

dlatego pytałem wcześniej czy jest więcej klubów A4, no ale może się dołączycie i spot będzie z większym rozmachem

Opublikowano

Pablito a Wy gdzie macie spoty A3??

Opublikowano

nie mamy stałego miejsca ogólnie, ale przeważnie jest to parking na bułgarskiej lub tak jak u Was, poziom -2 pod KING KROSS'em

Opublikowano

no to może za niedługo wspólny spot z A4 Klubem :cool1::naughty:[br]Dopisany: 06 Grudzień 2008, 10:03_________________________________________________tym bardziej ,że mam kilku znajomych z A3 w Kaliszu

Opublikowano

Piter, mentos, dybcio?

Janas,Gelus
Opublikowano

no to poznasz...hyhy :wink4:

Opublikowano

fajny mógłby być taki spot A3+A4 bo w końcu nie wszyscy z klubu A4 jeżdżą A4kami :przebiegly:

Opublikowano

hahaha...zapomniałem o Tobie bidaku :polew: , a jeździsz na spoty A3?? :gwizdanie: :cool1:

Opublikowano

fajny mógłby być taki spot A3+A4 bo w końcu nie wszyscy z klubu A4 jeżdżą A4kami :przebiegly:

jeden lubi snickersa inny marsa :naughty: ale fabryka jedna :D

No i nie ważne, jakie autko, ważne że AUDI

Opublikowano

ja wole snickersa :polew: pewnie, że najważniejsza marka :wink4: