Piechol Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 hahaha...zapomniałem o Tobie bidaku , a jeździsz na spoty A3?? :gwizdanie: biedne czasy, trzeba się było przesiąść na A3 teraz jak Was nie znajdę 14. to już więcej nie przyjadę
Musashi Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 fajny mógłby być taki spot A3+A4 bo w końcu nie wszyscy z klubu A4 jeżdżą A4kami sluchaj masz fajna rodzinke tutaj
Piechol Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 sluchaj masz fajna rodzinke tutaj dlatego tez na A3 club wchodzę rzadko, a tu przesiaduje pół dnia
Iverson Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 ...kolejny rok z rzędu Mikołaj do mnie nie przyszedł...f*ck ;(
Musashi Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 a moznaby znow pomyslec o jakiejs akcji wyjazdowej chlopaki :naughty:[br]Dopisany: 06 Grudzień 2008, 10:47_________________________________________________ ...kolejny rok z rzędu mikolaj do mnie nie przyszedł...f*ck ;( Tomek, daj daj etelfon albo adres. to [br]Dopisany: 06 Grudzień 2008, 10:48_________________________________________________ hahaha...zapomniałem o Tobie bidaku , a jeździsz na spoty A3?? :gwizdanie: biedne czasy, trzeba się było przesiąść na A3 teraz jak Was nie znajdę 14. to już więcej nie przyjadę a pisalem dzwon do mnie ??
Piechol Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 no nie wziąłem głupi telefonu to jak ktoś sięnie boi że będe do niego wydzwaniał po nocach to niech mi prześle na PW numer, będę dzwonić jak się zgubię znów
Musashi Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 qrfa...tylko R8 w dizlu chciałem ;( ty pazero. a jak tak skromnie B8 chociaz 1,8 i tez nie przyszedl
Madas Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 bless ptaszki ranne :gwizdanie: [br]Dopisany: 06 Grudzień 2008, 11:01_________________________________________________to A4 club ma taką siłę w poznaniu że 23 auta wpadają na spot [br]Dopisany: 06 Grudzień 2008, 11:02_________________________________________________aaaaaa do mnie też mikołaj nie zawitał dzisiaj zapomniałem podać adres po przeprowadzce w marcu
Musashi Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 aaaaaa do mnie też mikołaj nie zawitał dzisiaj zapomniałem podać adres po przeprowadzce w marcu a wyslales list do niego?
Musashi Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 nie bo zmienił adres mikolaj zmienil chate i nie kupil jej przezemnie
Madas Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 nie bo zmienił adres mikolaj zmienil chate i nie kupil jej przezemnie a to gnojek jak mógł pominąć tak profesjonalne biuro nieruchomości
Musashi Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 nie bo zmienił adres mikolaj zmienil chate i nie kupil jej przezemnie a to gnojek jak mógł pominąć tak profesjonalne biuro nieruchomości nie? nie chce wiecej zadnych prezentow od niego. poszukam sobie innego
Madas Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 zmieniaj mikołaja ten zużyty już jest [br]Dopisany: 06 Grudzień 2008, 11:21_________________________________________________i Cię oszukuje :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi