arekkruk Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Oj z tym może być ciężko... Jak narazie każdą wolną chwilę spędzam "na bruku" żeby odrobić to co straciłem podczas zmiany auta... Ale jak tylko trochę wyjdę na prostą, to na pewno się pojawię... w niedziele się nie pracuje wpadnij chociaż na chwile W niedzielę się pracuje... Druga taryfa, najlepszy zarobek... Zobaczymy co da się zrobić...
fantastic Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 :gwizdanie: ale tu dzisiaj ruch - normalnie nie ogarniam, dajcie mi z pół godz, to nadrobie
Madas Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 cześć i czołem przepraszam że nie dałem znać z kręglami ale Pawlik nie może ja miałem kolędę od 16-20 i nie wiedziałem kiedy klecha wpadnie a musiałem być bo chrzciny się szyukują i nie chce potem problemów .... poza tym oprócz mnie i Nikusia nikt szczególnie się nie deklarował :gwizdanie: zadzwonie do Trzenia i powiem mu co i jak
wentyl Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 ale cisza :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Kuba A4 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 witam!! najbliższy spot jest 24 jutro czy w przyszłą niedziele dopiero?? pytam bo potrzebuje pomocy autko mojej żonki A3 8L. Muszę w nim wymienić licznik bo stary padł i teraz mam problem z immo. Jak włożę ten nowy to maszyna nie pali. Może ktoś pomóc?? Nie mam kodu kluczxyka niestety. Jutro będę w Poznaniu. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdro
Azunia Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Witam Nie wiem Panowie czy będziemy Wam toważyszyć na Zlocie
fantastic Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Witam Nie wiem Panowie czy będziemy Wam toważyszyć na Zlocie why ?coś się stało ?
blind1 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 co tam Macieju?[br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 12:06_________________________________________________wpadne pozniej moze
arekkruk Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Powiedzcie mi... Dzisiaj jest spocik czy dopiero za tydzien bo nie moge tego skumac... chyba jeszcze spie...
blind1 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 w przyszlym tygodniu jest :gwizdanie:
arekkruk Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 oki... dzieki... to dzisiaj można popracować...
blind1 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 ja tez niebawem biore sie za remont
Rekomendowane odpowiedzi