Madas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 ja jutro też mam sporo roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkruk Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Niech ktoś idzie za mnie do pracy dzisiaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 dzien dobry [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 14:03_________________________________________________ Niech ktoś idzie za mnie do pracy dzisiaj... a ja sobie zrobilem wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 ja za 3 dni tez będę miał wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkruk Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 dzien dobry [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 14:03_________________________________________________ Niech ktoś idzie za mnie do pracy dzisiaj... a ja sobie zrobilem wolne ja za 3 dni tez będę miał wolne Za dobrze macie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 a ja mam luz ale nie wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 ja za 3 dni tez będę miał wolne za trzy dni to moze bede juz po 3 dniach wolnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szula298 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 a ja po pracy juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 a ja po pracy juz i humor widzę dobry od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 dzisiaj od 10:00 ładuje akumulator... dolałem litr wody destylowanej mam nadzieje ze wytrwa do końca zimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szula298 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zawsze.... :gwizdanie: bo dobre nastawienie to udane życie ( oczywiście po pracy ) ....a pytanko mam te flaszki finlandi są na cos zbierane jakaś większa okazja czy cuś... [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 14:32_________________________________________________Widziałem na zdjeciach czy to juz nie aktualne.. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zawsze.... :gwizdanie: bo dobre nastawienie to udane życie ( oczywiście po pracy ) ....a pytanko mam te flaszki finlandi są na cos zbierane jakaś większa okazja czy cuś... [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 14:32_________________________________________________Widziałem na zdjeciach czy to juz nie aktualne.. ? Ty bo to kazdy świeżak chyba musi z flachą przyjechać Czyli ja też o lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 no kultura musi być ...a , jak idziesz na imprezę , to też z flachą , nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 no w sumie racja pełna kulturka no chyba że na sępa :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmartinez Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 no kultura musi być ...a , jak idziesz na imprezę , to też z flachą , nie hehe flaszka musi być, ja w niedzielę z kolegą tak popiliśmy, że aż wstyd przyznać ale w poniedziałek o 16 ( po pracy ) byłem jeszcze pijany :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szula298 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Nie no tak na serio to jest zbieranie na jakąś większą impreze czy jak ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Nie no tak na serio to jest zbieranie na jakąś większą impreze czy jak ... był taki zamysł , co miesiąc zbierać na barek klubowy i systematycznie go opróżniać, ale nie wiem do końca jak to wyszło , Trzeniek zaczął przyjeżdżać na sępa coraz częściej i każdy pojebał :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szula298 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 hehe...czyli więcej ubywało tak jest zawsze ...czyli widzimy się w niedziele audi nie myje bo bo nie otworze i co będzie nie przyjade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 kurcze się pogubiłem przez moment jak wszedłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi