Iverson Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 kurcze się pogubiłem przez moment jak wszedłem co za dużo tostów do ogarnięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 kurcze się pogubiłem przez moment jak wszedłem co za dużo tostów do ogarnięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 kurcze się pogubiłem przez moment jak wszedłem co za dużo tostów do ogarnięcia dokładnie ale to lubię akurat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 coś się ruszyło... zobaczymy na jak długo [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 15:29_________________________________________________a można coś zrobić w galerii zdjęć ze spotów wlkp żeby pierwszy post nie wyświetlał się na na każdej stronie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 coś się ruszyło... zobaczymy na jak długo [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 15:29_________________________________________________a można coś zrobić w galerii zdjęć ze spotów wlkp żeby pierwszy post nie wyświetlał się na na każdej stronie? mogę podzielić ten post jeśli Tomek nie ma nic przeciwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 eee nie działaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 eee nie działaj post podwieszony twój zostanie tylko podzielony będzie na dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 nadal wyświetla pierwszego posta na każdej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 jestem ciekawe jaka pogoda dopisze jak będą takie mrozy jak teraz no to niuni nie umyje...;/ eh Na impreze też tak po kiju isć brudny haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 ja swojej też nie myje... a uje**** ze chooj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vito_ Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 No LPG dziś ogarnięte w końcu :gwizdanie: się okazało, że jeden wtrysk wymiękł, ale wjechał nowy i jest gites teraz Ps. w czwartek ma być lekka odwilż podobno to wtedy można się zabrać za pucowanie wozidła, choć do niedzieli pewnie już śladu nie będzie... Ktoś sie orientuje ile może kosztować czujnik temperatury silnika bo na allegro nie moge nic znaleźć... a VAG błąd wywala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szula298 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Będzie dobrze..... hehe a z mojej to chyba zmitką syf zdrapie hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 no jak bedzie wzglednie to myjke sie zaliczy....a tak to sobie odpuszcze mycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Jasne... odwilż i chlapa... i po przejechaniu miasta znów syf... ja w zeszłym tygodniu odwiedziłem karcher w Pestce... już prawie nie widać, że był myty mimo, że mróz trzyma ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 fotke sie zrobi wielkometrażową lol i obok auta pierdzielnie :gwizdanie: będzie wiadomo jak świeżo po myciu furka sie prezentuje ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 I zabierze ze sobą na spot, aby pokazać jak wyglądała zanim się z chaty wyjechało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szula298 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Miła niespodzianka wpadnie mój kolega w niedziele z byłego klubu audi 80 co sie też spotykałem z nim na spotach osiemdziesiątkami lecz on ma A6 ale myśle że podjechać może i w niczym to nie przeszkodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek2.8 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Jasne... odwilż i chlapa... i po przejechaniu miasta znów syf... ja w zeszłym tygodniu odwiedziłem karcher w Pestce... już prawie nie widać, że był myty mimo, że mróz trzyma ;( oj odwilży chyba nie bedzie :gwizdanie: myjcie niunie co bedzie to bedzie [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 17:05_________________________________________________Vito to na spota wdepniesz :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vito_ Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Banalne pytanie ale nie mam pewności... Czy czujnik temperatury silnik to inaczej czujnik temperatury cieczy chłodzącej? np taki: http://www.allegro.pl/item900538040_czujnik_temperatury_cieczy_audi_a4_a6_sharan_pgolf.html bądź taki: http://www.allegro.pl/item801330898_czujnik_temperatury_skoda_octavia_vw_golf_iv_audi.html Tak tak na spocie zawitam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi