Madas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 kanieszna an spocie można kliknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 w ogóle o tym Adas nie pomyślałem ... myślałem bardzie o Twojej robocie o 4 rano .... ale spodenki tez były zacne w koncu to lacoste skórzane? jakie skorzane przeciez mowa o spodenkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 spadam spać dziewczyny... do juterka [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 23:38_________________________________________________ w ogóle o tym Adas nie pomyślałem ... myślałem bardzie o Twojej robocie o 4 rano .... ale spodenki tez były zacne w koncu to lacoste skórzane? jakie skorzane przeciez mowa o spodenkach lacoste to krokodyl więc myślałem że skórzane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 no 3m sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 cos nie mozemy przegonic kolegow w konkursie [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 23:44_________________________________________________ide ojcu auto odpalic na 10 minut zeby rano mu ruszylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 cos nie mozemy przegonic kolegow w konkursie O jakim konkursie mowa jeśli wolno spytac?? [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 23:46_________________________________________________Ja dzisiaj ojcu fiacika też musiałem pobudzić niestety w czoraj odmówił posłuszeństwa....chyba paliwo...Akumulator kręcił ale nie chiałem go wypierdzielić do końca no i kabelkami po dłuższych próbach dał głos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 kliknij w mój link górny w podpisie też uciekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 kliknij w mój link górny w podpisie też uciekam Ok głosik oddany No narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 to super narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 wczoraj wieczorem i dzisiaj rano mi forum nie chodziło - u was wszystko wporzo było ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 dobly z rana [br]Dopisany: 27 Styczeń 2010, 08:08_________________________________________________przepraszam za wczorajsza nieobecnosc ale mialem maly z...... z tapetowaniem [br]Dopisany: 27 Styczeń 2010, 08:09_________________________________________________ wczoraj wieczorem i dzisiaj rano mi forum nie chodziło - u was wszystko wporzo było ?? Maciej mi tez sie otwierala tylko biala strona a wczoraj to nie wiem bo nie tknelem nawet laptopa[br]Dopisany: 27 Styczeń 2010, 08:11_________________________________________________wstawac spiochy szkoda dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkruk Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Dobry... Albo i nie dobry bo ma dzisiaj sypac to białe coś z nieba... Ale może przynajmniej ruch w pracy będzie... :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 dzien dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 no witam kolegow [br]Dopisany: 27 Styczeń 2010, 08:37_________________________________________________wstaly dwa spiochy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkruk Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 _________________________________________________wstaly dwa spiochy Wstać może i wstały... Ale mam tak zimno w chacie, że nie mam ochoty wychodzić z łóżka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 brak centralnego?[br]Dopisany: 27 Styczeń 2010, 09:02_________________________________________________czesc Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkruk Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 brak centralnego?[br] No niestety tak... Stare budownictwo i piece kaflowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 no tak, wiem cos o tym bo jestem u tesciowej na skrytej w poznaniu ona ma tez kaflowe piece. wiec jak bym z ranca nie napalil to pewnie nie mam co sie brac za kladzenie tapet bo chyba by sie nie przyklejaly tylko przymarzaly do scian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkruk Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 No to się zgadza... Dobrze, że zaraz do pracy... Przynajmniej w aucie będzie cieplej... Jeśli odpali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 musze zaraz spadac do siebie do sremu pozalatwiac pare spraw, kupic jeszcze rolke tapety ,gniazda, wlaczniki i dalej do roboty . taki to ja mam urlop :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Styczeń 2010, 09:28_________________________________________________milego dzionka wszystkim zycze, narta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi