blind1 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 dobly z rana [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 07:29_________________________________________________ ale z ciebie ranny ptaszek Adamie [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 07:30_________________________________________________troche nas zasypalo . dzis musze corsa pomykac bo jak odwozilem mlodego na basen to przy cofaniu myslalem ze mi oslona silnika przodem wyskoczy [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 07:31_________________________________________________musze przegarnoc troche przed domem te male zaspy bo quwa jeszcze troche to sie nie wytelepie z pod chaty [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 07:35_________________________________________________bede pozniej ide powalczyc z tym sniegiem
arekkruk Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 dobly z rana [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 07:29_________________________________________________ ale z ciebie ranny ptaszek Adamie [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 07:30_________________________________________________troche nas zasypalo . dzis musze corsa pomykac bo jak odwozilem mlodego na basen to przy cofaniu myslalem ze mi oslona silnika przodem wyskoczy [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 07:31_________________________________________________musze przegarnoc troche przed domem te male zaspy bo quwa jeszcze troche to sie nie wytelepie z pod chaty [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 07:35_________________________________________________bede pozniej ide powalczyc z tym sniegiem Ja proponuję złożyć wniosek do zimy, żeby poszła sobie już w pi...
Vito_ Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Utworzyłem temacik odnośnie tego wyjazdu na tor także zgłaszać się w podpisie link
blind1 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 juz jestem, odwalilem tyle sniegu ze prawie plotu nie widac [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 09:46_________________________________________________wpadne lepiej pozniej, troszke sie ogarne .narta
arekkruk Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 I czas do pracy... Do wieczora wszystkim...
variocustoms Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 ja się dzisiaj zakopałem po firmą, cholera godzinę trwało wyciąganie auta
Vito_ Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Ja o mało co się nie zakopałem na parkingu Polibudy dziś... letnie opony nie pomagały ale QUATTRO uratowało sytuacje
drosdek Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 juz jestem, odwalilem tyle sniegu ze prawie plotu nie widac [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 09:46_________________________________________________wpadne lepiej pozniej, troszke sie ogarne .narta no to masz dwa płoty :polew:
przemo86 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 ja się dzisiaj zakopałem po firmą, cholera godzinę trwało wyciąganie auta Ja o mało co się nie zakopałem na parkingu Polibudy dziś... letnie opony nie pomagały ale QUATTRO uratowało sytuacje ja też się zakopałem dzisiaj i nawet quattro nie pomogło... zawiesiłem się
Szula298 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Dzisiaj wziąłem wolne na spot 21 wiec będę na 100 % pewnie przylecę z wentylem :przebiegle:
Madas Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 ja się dzisiaj zakopałem po firmą, cholera godzinę trwało wyciąganie auta Ja o mało co się nie zakopałem na parkingu Polibudy dziś... letnie opony nie pomagały ale QUATTRO uratowało sytuacje ja też się zakopałem dzisiaj i nawet quattro nie pomogło... zawiesiłem się no to już masakra ... jak Q nie pomaga
przemo86 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 ja się dzisiaj zakopałem po firmą, cholera godzinę trwało wyciąganie auta Ja o mało co się nie zakopałem na parkingu Polibudy dziś... letnie opony nie pomagały ale QUATTRO uratowało sytuacje ja też się zakopałem dzisiaj i nawet quattro nie pomogło... zawiesiłem się no to już masakra ... jak Q nie pomaga moja ma obniżone zawieszenie dlatego łatwo się zawiesić w takich warunkach
arekkruk Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 To ja dzięki bogu nie mam problemów z autem... Ale za to mi w pokoju sufit i ściana przeciekają bo administracja jest tak poje... że nie umie zgarnąć śniegu z dachu... GRRR...
Madas Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 to ja wole mieć kłopoty z autem ale na szczęście póki co nie mam niż jak by mi kapało na głowe w chacie .... zakatował bym tego administratora ... powiesił za jaja na mrozie [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 14:42_________________________________________________ moja ma obniżone zawieszenie dlatego łatwo się zawiesić w takich warunkach w sumie tak nie pomyślałem o tym ....
arekkruk Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 to ja wole mieć kłopoty z autem ale na szczęście póki co nie mam niż jak by mi kapało na głowe w chacie .... zakatował bym tego administratora ... powiesił za jaja na mrozie [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 14:42_________________________________________________[quote Nawet za bardzo nie mogę się odezwać, bo nie jestem tutaj zameldowany... Normalnie makabra...
Rekomendowane odpowiedzi