Madas Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 a powim Wam że też piwko bym sobie wysiorbał a w chacie tylko woda
wicek2.8 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 a browarka sącze naughty no to przemko ile juz padło? :beer1: miałem tylko jednego może mi podrzucisz jakiś czteropak nie do rady bo ja juz jestem po 5 :beer1:
Madas Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 a browarka sącze naughty no to przemko ile juz padło? :beer1: miałem tylko jednego może mi podrzucisz jakiś czteropak nie do rady bo ja juz jestem po 5 :beer1: to ładnie doisz
nike21 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 a powim Wam że też piwko bym sobie wysiorbał a w chacie tylko woda Ilona mi zaraz przyniesie piwko bo idzie do sklepu
wicek2.8 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 a browarka sącze naughty no to przemko ile juz padło? :beer1: miałem tylko jednego może mi podrzucisz jakiś czteropak nie do rady bo ja juz jestem po 5 :beer1: ale jak chcesz to cos sie wymysli
Madas Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 a powim Wam że też piwko bym sobie wysiorbał a w chacie tylko woda Ilona mi zaraz przyniesie piwko bo idzie do sklepu to niech też dla mnie weźmie :gwizdanie: czekam
wicek2.8 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 a powim Wam że też piwko bym sobie wysiorbał a w chacie tylko woda Ilona mi zaraz przyniesie piwko bo idzie do sklepu to niech też dla mnie weźmie :gwizdanie: czekam myslałem ze nie pijesz
fantastic Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 to niech też dla mnie weźmie :gwizdanie: czekam Madas normalnie święto lasu - zapiszcie te date w kalendarzu
przemo86 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 a browarka sącze naughty no to przemko ile juz padło? :beer1: ale jak chcesz to cos sie wymysli miałem tylko jednego może mi podrzucisz jakiś czteropak nie do rady bo ja juz jestem po 5 :beer1: jak masz kierowce i za dużo waluty to wbijaj do mnie
wicek2.8 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 a browarka sącze naughty no to przemko ile juz padło? :beer1: miałem tylko jednego może mi podrzucisz jakiś czteropak nie do rady bo ja juz jestem po 5 :beer1: to ładnie doisz no co ty ja tak od czasu do czasu :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 a powim Wam że też piwko bym sobie wysiorbał a w chacie tylko woda Ilona mi zaraz przyniesie piwko bo idzie do sklepu to niech też dla mnie weźmie :gwizdanie: czekam ok... jak wróci to Ci dam znać i przyjedziesz po nie... a jak nie to ja wypije [br]Dopisany: 05 Luty 2010, 21:05_________________________________________________ to ładnie doisz no co ty ja tak od czasu do czasu :gwizdanie: od czasu aż się jedno skończy do czasu aż otworzysz następne? [br]Dopisany: 05 Luty 2010, 21:06_________________________________________________ Madas normalnie święto lasu - zapiszcie te date w kalendarzu On już stary ochlej się zrobił... już nawet 3 może wypić i stoi
Madas Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 ale kufa zacytowałem :polew: przecież dobrze zacytowałeś
przemo86 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Ruskie po paru głębszych Tylko w Rosji 8 - Ruskie Zarty [Mam talent]
wicek2.8 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 a browarka sącze naughty no to przemko ile juz padło? :beer1: ale jak chcesz to cos sie wymysli miałem tylko jednego może mi podrzucisz jakiś czteropak nie do rady bo ja juz jestem po 5 :beer1: jak masz kierowce i za dużo waluty to wbijaj do mnie nie do rady nie mam kierowcy [br]Dopisany: 05 Luty 2010, 21:09_________________________________________________ Ruskie po paru głębszych Tylko w Rosji 8 - Ruskie Zarty [Mam talent] :polew: :polew: :polew: co za luj
wicek2.8 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 od czasu aż się jedno skończy do czasu aż otworzysz następne? cool1 powiedzmy [br]Dopisany: 05 Luty 2010, 21:13_________________________________________________cycu to wpadniesz jutro [br]Dopisany: 05 Luty 2010, 21:20_________________________________________________ od czasu aż się jedno skończy do czasu aż otworzysz następne? cool1 powiedzmy [br]Dopisany: 05 Luty 2010, 21:13_________________________________________________cycu to wpadniesz jutro mam do ciebie płyte
przemo86 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 wpadne cycku... jeszcze zadzwonie przed przyjazdem ale cisza :gwizdanie: wszyscy chyba na browarka polecieli :beer1:
Rekomendowane odpowiedzi