lagadula Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 7:13 i najmłodszy (1,5 roku) zrobił pobudkę. Nie - żona poleciała do pracy , starszy (11 lat) do dentysty, a ja mam dyzur z najmłodszym. Ide zaraz do S4 , do garazu , chociaż przednią szybe wytrzec od srodka bo poprzedniemu to chyba nie przeszkadzało
Rako Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 7:13 i najmłodszy (1,5 roku) zrobił pobudkę. Nie - żona poleciała do pracy , starszy (11 lat) do dentysty, a ja mam dyzur z najmłodszym. Ide zaraz do S4 , do garazu , chociaż przednią szybe wytrzec od srodka bo poprzedniemu to chyba nie przeszkadzało Widać cały czas w okularach słonecznych jezdził [br]Dopisany: 06 Luty 2010, 10:46_________________________________________________ Dobry Elo Elo
nike21 Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Jak wam dzionek się zaczął ?? zimno... brr
Rako Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Jak wam dzionek się zaczął ?? zimno... brr no ja jeszcze nie miałem przyjemnosći zajżeć co tam na dworze.....a będe musiał sie ruszyć i troche bryke w środku odkurzyć eh.
nike21 Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Jak wam dzionek się zaczął ?? zimno... brr no ja jeszcze nie miałem przyjemnosći zajżeć co tam na dworze.....a będe musiał sie ruszyć i troche bryke w środku odkurzyć eh. ja siedzę na stacji... +8st :gwizdanie:
Rako Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Jak wam dzionek się zaczął ?? zimno... brr no ja jeszcze nie miałem przyjemnosći zajżeć co tam na dworze.....a będe musiał sie ruszyć i troche bryke w środku odkurzyć eh. ja siedzę na stacji... +8st :gwizdanie: no to szału nima... [br]Dopisany: 06 Luty 2010, 10:52_________________________________________________A właśnie mam pytanko.....czy w B6 idzie ściągnąc sam klosz od lampy przedniej??
nike21 Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 A właśnie mam pytanko.....czy w B6 idzie ściągnąc sam klosz od lampy przedniej?? sam tego nie zrobisz... musisz lampę rozkleić...
lagadula Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 A kto mi pomoże ustawić lewy spryskiwacz, bo nie mam pojęcia jak to zrobic i czym. Na podniesionej masce nie , na opuszczonej też nie....
Rako Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 A właśnie mam pytanko.....czy w B6 idzie ściągnąc sam klosz od lampy przedniej?? sam tego nie zrobisz... musisz lampę rozkleić... aaaa eeee szkoda bawienia ale dzięki
arekkruk Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Jak wam dzionek się zaczął ?? Fatalnie... Miałem niepisaną pobudkę o 8.30 po 5h snu po pracy... :/
Adas Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 lagadula: a o co Ci dokladnie chodzilo z tym komentarzem na racingforum ?
lagadula Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 lagadula: a o co Ci dokladnie chodzilo z tym komentarzem na racingforum ? Że to gra nie warta świeczki, tym bardziej w takim nowym aucie jak twoje, bo aby to zrobić porządnie trzeba by duzo nowyh rzeczy kupić. Poza tym to nie będzie oryginał, więc pewnie nie bedzie bez awaryjne. Dlatego ja szukałem tylko quattro.
Adas Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 lagadula: a o co Ci dokladnie chodzilo z tym komentarzem na racingforum ? Że to gra nie warta świeczki, tym bardziej w takim nowym aucie jak twoje, bo aby to zrobić porządnie trzeba by duzo nowyh rzeczy kupić. Poza tym to nie będzie oryginał, więc pewnie nie bedzie bez awaryjne. Dlatego ja szukałem tylko quattro. ale nie mam innego wyjscia skoro napalilem sie na Quattro, a auta nie chce zmieniac a ten Twoj komentarz mogles inaczej ujac, bo ten nie byl za bardzo mily
lagadula Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 O nie miał być nie miły tylko wesoły. Ile masz kasy na tą przeróbkę
Adas Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 bede sie decydowal na ta przerobke jesli kwota calosci Mnie nie zniecheci, jeszcze nie myslalem o konkretnej granicy, zalezy jak tanio uda sie czesci zalatwic
nike21 Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 A kto mi pomoże ustawić lewy spryskiwacz, bo nie mam pojęcia jak to zrobic i czym. Na podniesionej masce nie , na opuszczonej też nie.... przywieź na spota szpilkę i pełen zbiornik płynu do sprysków to Ci ustawię jeśli nie są inne niż moje...
Rekomendowane odpowiedzi