Madas Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 i co tam jak to mówią - stara bida [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 21:18_________________________________________________ i co tam jak tam zyski rosną
nike21 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 i co tam ooo proszę chcesz wziąć udział w niedzielnym spamie?
nike21 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 jak tam zyski rosną czekają na ostatniego klienta co przyjdzie po domestos o 21.55
kuredu Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 jak tam zyski rosną mam tyle kasy że nie wiem co z nią robić
nike21 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 jak tam zyski rosną mam tyle kasy że nie wiem co z nią robić zadzwoń to Ci sprzedam kilka pomysłów :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 i co tam ooo proszę chcesz wziąć udział w niedzielnym spamie? rok temu też tak dawaliśmy po kilkanaćie str dziennie, myślałem ze to se ne wruti
arekkruk Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 dobry wieczorek... Widzę, że humor dopisuje bardzo dobrze... Nikuś... Ja nie chce tego auta zobaczyć jak już będzie jeździło, tylko mi chodziło, żeby je zobaczyć jak jest jeszcze w trakcie montażu...
kuredu Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 jak tam zyski rosną mam tyle kasy że nie wiem co z nią robić zadzwoń to Ci sprzedam kilka pomysłów :gwizdanie: to puszcze Ci dzwonka na skypa i oddzwonisz ok
nike21 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 i co tam ooo proszę chcesz wziąć udział w niedzielnym spamie? rok temu też tak dawaliśmy po kilkanaćie str dziennie, myślałem ze to se ne wruti ja też... dlatego się ciesze że znowu jest klimat a czy my w piątek walimy po jakimś literku? [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 21:22_________________________________________________ jak tam zyski rosną mam tyle kasy że nie wiem co z nią robić zadzwoń to Ci sprzedam kilka pomysłów :gwizdanie: to puszcze Ci dzwonka na skypa i oddzwonisz ok jak zawsze
drosdek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 i co tam ooo proszę chcesz wziąć udział w niedzielnym spamie? rok temu też tak dawaliśmy po kilkanaćie str dziennie, myślałem ze to se ne wruti bo się świeżaki pojawiły i jakoś przestać gadać nie chcą :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Michas od kiedy wyjechałem z poznania juz nie mam sie z kim tyle napic i juz tyl enie moge ostatnio 0,7l i byłem mietki ale moze sie jeszcze wróci do formy
nike21 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 dobry wieczorek... Widzę, że humor dopisuje bardzo dobrze... Nikuś... Ja nie chce tego auta zobaczyć jak już będzie jeździło, tylko mi chodziło, żeby je zobaczyć jak jest jeszcze w trakcie montażu... auto jeszcze jeździ na starym 2.8... wjedzie do garażu tylko na zmianę serducha i potem na strojenie
kuredu Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 i co tam ooo proszę chcesz wziąć udział w niedzielnym spamie? rok temu też tak dawaliśmy po kilkanaćie str dziennie, myślałem ze to se ne wruti bo się świeżaki pojawiły i jakoś przestać gadać nie chcą :gwizdanie: i bardzo fajnie że są nowi ludzie, tego nam (WAM- bo mnie juz nie ma) było trzeba
nike21 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Michas od kiedy wyjechałem z poznania juz nie mam sie z kim tyle napic i juz tyl enie moge ostatnio 0,7l i byłem mietki ale moze sie jeszcze wróci do formy no widzisz... możemy zacząć od 2 czteropaków Stronga w ramach treningu [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 21:25_________________________________________________ i bardzo fajnie że są nowi ludzie, tego nam (WAM- bo mnie juz nie ma) było trzeba fajnie też będzie jak wlecisz w odwiedziny na spocik
Madas Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 jak tam zyski rosną mam tyle kasy że nie wiem co z nią robić podpowiem Ci na PW co robić
nike21 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 jak tam zyski rosną mam tyle kasy że nie wiem co z nią robić podpowiem Ci na PW co robić czytaj lepiej wątek i mnie nie powtarzaj
kuredu Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 rozumiem że na głowę i Madas pewnie forme stracił bo przy mnie to do 4piw dochodzil
arekkruk Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 dobry wieczorek... Widzę, że humor dopisuje bardzo dobrze... Nikuś... Ja nie chce tego auta zobaczyć jak już będzie jeździło, tylko mi chodziło, żeby je zobaczyć jak jest jeszcze w trakcie montażu... auto jeszcze jeździ na starym 2.8... wjedzie do garażu tylko na zmianę serducha i potem na strojenie No dobra... Poczekam... i co tam ooo proszę chcesz wziąć udział w niedzielnym spamie? rok temu też tak dawaliśmy po kilkanaćie str dziennie, myślałem ze to se ne wruti ja też... dlatego się ciesze że znowu jest klimat a czy my w piątek walimy po jakimś literku? Czyżby mi się szykowało rozwożenie klubowiczów??
Rekomendowane odpowiedzi