miron78 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 a Ty co ? dzień ojca masz dzisiaj czy łańcuch Ci się urwał ? dziś dzień bez piwa to może na necie posiedzieć niby może tu być - ale od tygodnia za d*pą mi chodzi i o flet płacze fiolet :gwizdanie: nooo teraz to ma sens ale co sie naśmiałem z tym filetem :polew: a bo zloty 3M jakoś z filetami/rybami mi się kojarzą :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 jak nie .... szacun w cełej polsce :polew: szczególnie w Mazowieckim :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 jak nie .... szacun w cełej polsce :polew: nawet dalej bym powiedział
fantastic Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Ty lepiej powiedz czy restart zrobiłeś? :gwizdanie: jeszcze nie - komp mi sie odpala ze 20 minut więc wyłączam raz na 2 tygodnie :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 a Ty co ? dzień ojca masz dzisiaj czy łańcuch Ci się urwał ? dziś dzień bez piwa to może na necie posiedzieć niby może tu być - ale od tygodnia za d*pą mi chodzi i o flet płacze fiolet :gwizdanie: nooo teraz to ma sens ale co sie naśmiałem z tym filetem :polew: a bo zloty 3M jakoś z filetami/rybami mi się kojarzą :gwizdanie: wszyscy wypatroszeni czy chodzi Ci o zapach?
Madas Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 a Ty co ? dzień ojca masz dzisiaj czy łańcuch Ci się urwał ? dziś dzień bez piwa to może na necie posiedzieć niby może tu być - ale od tygodnia za d*pą mi chodzi i o flet płacze fiolet :gwizdanie: nooo teraz to ma sens ale co sie naśmiałem z tym filetem :polew: a bo zloty 3M jakoś z filetami/rybami mi się kojarzą :gwizdanie: cos w tym jest
nike21 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 no w końcu nauszyłem sie cytować ale brawa za wytrwałość :oklaski:
Madas Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 no w końcu nauszyłem sie cytować przecież umiałeś :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Luty 2010, 23:11_________________________________________________ spokojnej nocki koledzy spokojnej koleszko
fantastic Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 no w końcu nauszyłem sie cytować ale brawa za wytrwałość :oklaski: 3 razy dochodziłem zanim mi się udało [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 23:14_________________________________________________ ja uciekam do wyra miłej
Szula298 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 cześć .... hehe no nic ide spać trochę się popiło
fantastic Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 cześć .... hehe no nic ide spać trochę się popiło coś cienko jak jeszcze prosto piszesz
blind1 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 siemano z ranca spiochy [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 06:29_________________________________________________ czesc pracusiu
Adas Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 siemano z ranca spiochy [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 06:29_________________________________________________ czesc pracusiu jaki tam pracus, spac po prostu nie moge
Rekomendowane odpowiedzi