Madas Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 jak będziesz przy okazji w poznaniu to sie odezwij to Ci podłącze pod vaga i sie zobaczy a będziesz na spocie?? nie, z madasem w tym czasie na stoku w czechach będziemy Aha ale będzie Bart-S z Vagiem, Madbar i Onkhy .... może Pepin mieć też Vaga ostatnio na spocie sporo Vagow było .....
Rako Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 jak będziesz przy okazji w poznaniu to sie odezwij to Ci podłącze pod vaga i sie zobaczy a będziesz na spocie?? nie, z madasem w tym czasie na stoku w czechach będziemy Aha ale będzie Bart-S z Vagiem, Madbar i Onkhy .... może Pepin mieć też Vaga ostatnio na spocie sporo Vagow było ..... Aaaa no to mnie Madas pocieszyłes Co u Ciebie?
Madas Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 u mnie bardzo dobrze .... zdrowie jest ... interes się kręci w miarę więc nie ma co narzekać ....
Rako Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 u mnie bardzo dobrze .... zdrowie jest ... interes się kręci w miarę więc nie ma co narzekać .... no to najważniejsze
fantastic Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 ja też moge VAG-a zabrać ale kąta wtrysku nie umiem jeszcze robić ale może wspólnymi siłami coś sie razem zmodzi fantastic, jakiego masz antyvira i co się pokazuje? sorry że tak późno ale musiałem wyjechać, u kumpla na kompie znalaqzłem.... nie mogę odinstalować jednego programu i nie można w menadżerze zakończyć zadania bo cały czas sie uruchamia ponownie ten proces zaraz wrzucę zdjęcia antywir to Kaspersky 7.0 licencja 2-letnia ORI klucz ! widać na wykresie i słychać że dysk cały czas śrutuje coś tam chociaż starałem się wyłączyć co tylko się dało aaaa był też 1 keylogger ale jakoś kaspersky sobie z nim poradził po skanie
Rako Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 od czego jest ten plik?? patrzyłeś w jakim folderze sie znajduje?? Antywirus nie moze go usunąc??
Madas Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 ale procek pracuje na 2% więc nie jest tak źle ... ja miałem 4 trojany to chodził np całą godz na wiatraku CPU 89-99% non stop ....
fantastic Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 od czego jest ten plik?? patrzyłeś w jakim folderze sie znajduje?? Antywirus nie moze go usunąc?? 2 fotka jest otwarty folder w program files - nie mam pojęcia od czego to jest Procek sprawdziłem na wolnym kompie od wirów u siebie też pracuje na ok2-4% ale w ogóle go nie słychać a tam u kumpla zgrzyta jak grzechotka grzechotnika aaaa chciałem już na końcu ręcznie usunąć cały ten folder z C:\Program files\ RelewantKnowledge i nie dało się usunąć, pojedyńcze pliki z tego folderu raz usunąłem ale po restarcie powróciły niestety
Rako Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 a wypierd....go ręcznie[br]Dopisany: 17 Luty 2010, 22:26_________________________________________________I dlatego przenioslem się na linuxa żeby unikać Microsoftoskie dziury heh
Bart-S Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Fany - pierdalnij to Combofixem i pójdzie Proces który automatycznie uruchuamia się po killu da się wyłączyć - trzeba mieć zwinne palce Wejdź do folderu gdzie masz plik wykonawczy (exe), daj mu del i niech wisi okno dialogowe z zapytaniem czy usunąć. Teraz task menager - zabijasz proces na liście uruchomionych programów i momentalnie po tym klikasz TAK w okienku z zapytaniem o skasowanie pliku
variocustoms Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 SpyWareDoctor powinien pomóc, u mnie combofix wogóle nie dał tady, Fan jak by co to mam instalkę wolną od opłat
fantastic Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 SpyWareDoctor powinien pomóc, u mnie combofix wogóle nie dał tady, Fan jak by co to mam instalkę wolną od opłat Vario będziesz na spocie teraz ?
blind1 Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 siema z rana chlopy [br]Dopisany: 18 Luty 2010, 06:51_________________________________________________wstawac !!! szkoda dnia łotry
Rako Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 siema z rana chlopy [br]Dopisany: 18 Luty 2010, 06:51_________________________________________________wstawac !!! szkoda dnia łotry Joł melduje się hehe Cześć i czołem z rańca
Rako Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Elo koledzy słuchajcie dzisiaj jade z niunią do mechaniora obcykać kąt wtrysku....ile za sprawdzenie mniej więcej powinien mi zabrać kasiurki?? Niechce zeby mnie zrobil w jelenca Aha a druga sprawa nastawienie kata w trysku jest czasochlonne ??Niechce niuni zostawiać na dzien raz ze potrzebny samochod a dwa ze do konca goscia nieznam i róznie...
nike21 Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Fan - możesz jeszcze spróbować z awaryjnego odinstalować ten program... F8 ciśniesz podczas startu kompa
Rekomendowane odpowiedzi