450yamaha Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Hahaha i co, zmieściłeś tą ilość zer tam w linijce?
Madas Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 chyba zapodam z 2 gr i wyślę dodając do tego jakiś liścik
Madas Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 kluczyki wsadzę do auta .... a co niech mają :decayed:
przemo86 Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 witam Lexus skasowany Iveco Daily na światłach wjechało mi w d*pę 60 km/h o quwa widze ze zdrowo Ci walnął dobrze że Ty wyszedłeś z tego cało... jeśli chodzi o części/koszty to napewno nie będzie tanio chyba że uda Ci sie znaleźć gdzies jakiegos dawce...
Madas Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 cześć Przemo jak tam życie płynie .... na spocie byłeś w niedzielę ?
przemo86 Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 cześć Przemo jak tam życie płynie .... na spocie byłeś w niedzielę ? a płynie pod znakiem błota i chlapy, masakra do tego jeszcze zderzak od eski rozwaliłem, został na krawężniku na spocie byłem [br]Dopisany: 25 Luty 2010, 19:42_________________________________________________siema wicek co tam
wicek2.8 Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 cześć Przemo jak tam życie płynie .... na spocie byłeś w niedzielę ? a płynie pod znakiem błota i chlapy, masakra do tego jeszcze zderzak od eski rozwaliłem, został na krawężniku na spocie byłem [br]Dopisany: 25 Luty 2010, 19:42_________________________________________________siema wicek co tam a no siema chłopaki [br]Dopisany: 25 Luty 2010, 19:52_________________________________________________ Lexus skasowany Iveco Daily na światłach wjechało mi w d*pę 60 km/h kur... szkoda lexa [br]Dopisany: 25 Luty 2010, 19:54_________________________________________________przemko zderzak założony
przemo86 Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 trzeba go jeszcze pomalowac bo jest w czarnym kolorze...lakiernik dopiero za dwa tygodnie
wicek2.8 Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 trzeba go jeszcze pomalowac bo jest w czarnym kolorze...lakiernik dopiero za dwa tygodnie ja moge go pomalowac
Rako Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 słuchajcie....szukam pewnej czesci ale niewiem jak fachowo sie nazywa....a mianowicie rozchodzi sie o nadkola przednie jak jest osłona to do osłony dołączone na końcach są takie gumy/mini chlapacze czy jak to zwał...wiecie o co mi chodzi??
wicek2.8 Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 słuchajcie....szukam pewnej czesci ale niewiem jak fachowo sie nazywa....a mianowicie rozchodzi sie o nadkola przednie jak jest osłona to do osłony dołączone na końcach są takie gumy/mini chlapacze czy jak to zwał...wiecie o co mi chodzi?? ja nie pomoge nie jestem w temacie
Rako Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 kurde jak się kończy nadkole przednie to na przodzie przy zderzaku....taka jakby guma ochronna jest montowana osobno z nadkolem. Szukam na alledrogo ale niewiem jak sie fachowo nazywa i mam problem....
wicek2.8 Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 kurde jak się kończy nadkole przednie to na przodzie przy zderzaku....taka jakby guma ochronna jest montowana osobno z nadkolem. Szukam na alledrogo ale niewiem jak sie fachowo nazywa i mam problem.... zapytaj przemka on w tym siedzi to może pomorze
Rako Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 kurde jak się kończy nadkole przednie to na przodzie przy zderzaku....taka jakby guma ochronna jest montowana osobno z nadkolem. Szukam na alledrogo ale niewiem jak sie fachowo nazywa i mam problem.... zapytaj przemka on w tym siedzi to może pomorze masz gadu do niego??
wicek2.8 Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 kurde jak się kończy nadkole przednie to na przodzie przy zderzaku....taka jakby guma ochronna jest montowana osobno z nadkolem. Szukam na alledrogo ale niewiem jak sie fachowo nazywa i mam problem.... zapytaj przemka on w tym siedzi to może pomorze kurde jak się kończy nadkole przednie to na przodzie przy zderzaku....taka jakby guma ochronna jest montowana osobno z nadkolem. Szukam na alledrogo ale niewiem jak sie fachowo nazywa i mam problem.... zapytaj przemka on w tym siedzi to może pomorze masz gadu do niego?? 3980424
Rako Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Fan a może ty wiesz jak to sie nazywa jakoś dokładniej ??
Madas Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 ja wiem o co Ci chodzi ale nie wiem jak fachowo to się nazywa .....
Rekomendowane odpowiedzi