Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Arkadiush

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

siemanko coś tu się dzieję :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Luty 2010, 22:10_________________________________________________Legia wygrała :kwasny::disgust:

siemanko coś tu się dzieję :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Luty 2010, 22:10_________________________________________________Legia wygrała :kwasny::disgust:

ja tam władce pierdzieli ogladam :kox:

Rako znalazłeś te info o spoilerku ??

[br]Dopisany: 26 Luty 2010, 22:25_________________________________________________8E0853887A

radspoiler to sie nazywa

lewy przód

[br]Dopisany: 26 Luty 2010, 22:26_________________________________________________8E0853888A

prawy przód

Rako znalazłeś te info o spoilerku ??

[br]Dopisany: 26 Luty 2010, 22:25_________________________________________________8E0853887A

radspoiler to sie nazywa

lewy przód

[br]Dopisany: 26 Luty 2010, 22:26_________________________________________________8E0853888A

prawy przód

napewno radspoiler....jak w pisuje na allegro to wyskauje owiewka tylnia..... :mysli:

może być jako owiewka - to samo znaczenie, zadzwoń do tego kolesia co ma tylną, może będzie miał przednią też

może być jako owiewka - to samo znaczenie, zadzwoń do tego kolesia co ma tylną, może będzie miał przednią też

ale niewiem czy dokładnie wiesz o co mi biega.....chodzi mi o te mini chlapacze z przodu pod osłoną nadkola a zderzakiem....coś jak guma lub plastik takie minichlapacze....[br]Dopisany: 26 Luty 2010, 22:33_________________________________________________będe na spocie to dokładnie Wam pokaże.......

Gdzie filmik ? jak by co to link porszę na PW :):evil:[br]Dopisany: 26 Luty 2010, 23:30_________________________________________________Pepin ta Subaryna którą widziałem miała blach KWI więc jakieś pomorskie okolice Koszalina pewnie :mysli: ale za***rdalała za***iście, gang motoru :slina:

ale jutro sie to nie powtorzy, znoram sie jak kejter. albo jak ADAS :polew:[br]Dopisany: 26 Luty 2010, 23:32_________________________________________________czesc Bartas[br]Dopisany: 26 Luty 2010, 23:33_________________________________________________Bartas chcesz moze moja niunie kupic :polew:

heh nie oddam mojej aduni :polew: :polew:[br]Dopisany: 26 Luty 2010, 23:40_________________________________________________uciekam do wyrka, narka