blind1 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 teraz chyba nie latwo jest trafic cos na pol etatu co?[br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 09:19_________________________________________________dible, doble [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 09:21_________________________________________________a wiesz jakie jest najszybsze zwierze na swiecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 teraz chyba nie latwo jest trafic cos na pol etatu co? szukam od niedawna, ale faktycznie ofert jest jak na lekarstwo... a nie zależy mi na pracy jako takiej (np. w Tesco ) tylko takiej w której się czegoś faktycznie nauczę w swojej dziedzinie [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 09:23_________________________________________________ a wiesz jakie jest najszybsze zwierze na swiecie? wiedziałem, ale nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 a wiec najszybszym zwierzakiem jest gepard. a jaki jest najszybszy ptak na swiecie?[br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 09:24_________________________________________________no wiec najszybszym ptakiem na swiecie jest ptak geparda [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 09:27_________________________________________________ide zapalic, za rok bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 ide zapalic, za rok bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 zaraz czlowiekowi lepiej po inhalacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Panowie i Panie czas rozliczeń więc nie zapominajmy http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t72260.0.html;highlight=1+podatku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szula298 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Tomek, Łukasz [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 10:00_________________________________________________ Panowie i Panie czas rozliczeń więc nie zapominajmy http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t72260.0.html;highlight=1+podatku dobrze ze przypomniales Tomek . musze pogadac z siora i bracholem[br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 10:04_________________________________________________musze naazie spadac,pozniej sie zjawie. milego dzionka zycze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Czołem łotry ja ostatnio oglądałem 2012 - fajny. teraz czekam aż będzie Avatar w DVD ripie Madas no miałem ale jakoś nie idzie mam wersje blu-ray - 2 giba zajmuje... ale to nie to samo co 3D w kinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Iverson, dzięki za pamięć, właśnie miałem wspomnieć i poprosić o przekazanie jeźeli to możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Pany pytanko mam: jak najlepiej połączyć lapa z TV? hdmi-hdmi czy coś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Iverson, dzięki za pamięć, właśnie miałem wspomnieć i poprosić o przekazanie jeźeli to możliwe nie ma za co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Pany pytanko mam: jak najlepiej połączyć lapa z TV? hdmi-hdmi czy coś innego? Jeśli masz HDMI w notku to HDMI-HDMI - i najlepiej z pozłacanymi końcówkami - lepsze przewodzenie Jeśli w notku nie masz HDMI ale masz DVI to przez HDMI-DVI - to to samo tylko, że DVI nie przesyła fonii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Pany pytanko mam: jak najlepiej połączyć lapa z TV? hdmi-hdmi czy coś innego? Jeśli masz HDMI w notku to HDMI-HDMI - i najlepiej z pozłacanymi końcówkami - lepsze przewodzenie Jeśli w notku nie masz HDMI ale masz DVI to przez HDMI-DVI - to to samo tylko, że DVI nie przesyła fonii mam w lapie hdmi więc git, dzięki [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 13:39_________________________________________________http://allegro.pl/item907230204_nowa_gener_kabel_hdmi_hdmi_1_8m_gold_1_3b_przewod.html takie cuś będzie dobre? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Ja kupiłem HDMI Hama w MM i jest OK, dałem ok 90 PLN jakiś czas temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Ja kupiłem HDMI Hama w MM i jest OK, dałem ok 90 PLN jakiś czas temu to sporo, a jaki długi?[br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 14:00_________________________________________________ cześć blindziu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 3 m chyba, mam nagrywarkę podłączoną do TV HD ready i śmiga nieźle, lepiej jedź do MM, ja jakoś nie ufam tym kablom z netu, Hama ma kilka fajnych kabelków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 no czesc Wojtasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 3 m chyba, mam nagrywarkę podłączoną do TV HD ready i śmiga nieźle, lepiej jedź do MM, ja jakoś nie ufam tym kablom z netu, Hama ma kilka fajnych kabelków coś poszukam, a jak nic nie będzie to się zamówi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi