nike21 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Czesio wychodzi z czata narta 3m się Maciek
Rako Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Czesio wychodzi z czata narta 3m się Maciek narazie
fantastic Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 to jak Fan zacinasz ?? Tej PSZ uważaj bo jak ja Cie zatne to nie zbierzesz do chaty !!! :gwizdanie: tee PMI chill out bebe Nikuś...Nikuś...Nikuś... taaaa....a mnie to gnębisz Ty musisz przeprosić ale za co ?? nie istotne - nie wiesz jak z kobietami? powiesz przepraszam i ok
Rako Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 to jak Fan zacinasz ?? Tej PSZ uważaj bo jak ja Cie zatne to nie zbierzesz do chaty !!! :gwizdanie: tee PMI chill out bebe Nikuś...Nikuś...Nikuś... taaaa....a mnie to gnębisz Ty musisz przeprosić ale za co ?? nie istotne - nie wiesz jak z kobietami? powiesz przepraszam i ok i znowu zacytował
malutka:) Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 to jak Fan zacinasz ?? Tej PSZ uważaj bo jak ja Cie zatne to nie zbierzesz do chaty !!! :gwizdanie: tee PMI chill out bebe Nikuś...Nikuś...Nikuś... taaaa....a mnie to gnębisz Ty musisz przeprosić ale za co ?? nie istotne - nie wiesz jak z kobietami? powiesz przepraszam i ok a co ?? często to przerabiasz ?? :>
nike21 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 też spadam spać... do juterka [br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 00:17_________________________________________________ nie istotne - nie wiesz jak z kobietami? powiesz przepraszam i ok a co ?? często to przerabiasz ?? :> zawsze działało...
malutka:) Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 też spadam spać... do juterka [br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 00:17_________________________________________________ nie istotne - nie wiesz jak z kobietami? powiesz przepraszam i ok a co ?? często to przerabiasz ?? :> zawsze działało... taka kolej rzeczy co nie ?? czasami trzeba
nike21 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 nie istotne - nie wiesz jak z kobietami? powiesz przepraszam i ok a co ?? często to przerabiasz ?? :> zawsze działało... taka kolej rzeczy co nie ?? czasami trzeba ano... bywa :gwizdanie:
Piechol Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 fajna lektura z rana czas na uczelnie spitalać...
blind1 Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 z ranca[br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 07:24_________________________________________________ale wczoraj naskrobaliscie [br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 07:33_________________________________________________wstawac szkoda dnia
Pepin Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 z ranca[br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 07:24_________________________________________________ale wczoraj naskrobaliscie [br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 07:33_________________________________________________wstawac szkoda dnia ja czytam LAST PAGE .. jak jest coś fajnego to przewijam .. jak są same cześć to wracam do pracy
fantastic Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 z ranca[br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 07:24_________________________________________________ale wczoraj naskrobaliscie [br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 07:33_________________________________________________wstawac szkoda dnia ja czytam LAST PAGE .. jak jest coś fajnego to przewijam .. jak są same cześć to wracam do pracy przeczytaj se z 2-3 ostatnie, hyhy dobry tak w ogóle
Rako Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 z ranca[br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 07:24_________________________________________________ale wczoraj naskrobaliscie [br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 07:33_________________________________________________wstawac szkoda dnia ja czytam LAST PAGE .. jak jest coś fajnego to przewijam .. jak są same cześć to wracam do pracy przeczytaj se z 2-3 ostatnie, hyhy dobry tak w ogóle ano w czoraj było jakby wesoło ...
Rekomendowane odpowiedzi