Rako Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 dobra uciekam pozałatwiać co trzeba w lece później Tymczasem
drosdek Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 cześć łotry powitac cześć łotry widzę że forumowe casanovy na posterunku [br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 10:49_________________________________________________A może ktoś z Was byłby zainteresowany http://www.fxpartnerzy.pl/pl/otwarte/zaproszenie/2010/sikorki/
Piechol Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Facet ogląda mecz, nagle obraz mu się rozjechał. Pewnie znowu ptaki na antenie usiadły - myśli i wychodzi na dach. A tam syn jego jedyny, Jasio, papierosy pali. - Co ty robisz smarkaczu, co ty sobie myślisz? - Tato patrz - odpowiada spokojnym głosem syn i wskazuje głową przed siebie. Ojciec patrzy i widzi piękny zachód słońca, całe miasto spowite czerwienią... - Kontemplujesz sobie piękno przyrody, a papieros pomaga ci wpaść w stan melancholii, tak? - Nie tato, nie o to chodzi - odpowiada Jasio, a ponieważ złapał ostatniego macha wraca do domu. Więcej o tym nie rozmawiali... aż do następnego dnia. Ojciec wychodzi na dach o tej samej porze i bez zdziwienia znów widzi jak jego syn ćmi fajki. - Słuchaj nie podoba mi się, że... - Ale tato, patrz! Facet patrzy i widzi tłum ludzi wracających z pracy, każdy się gdzieś śpieszy, każdy gdzieś biegnie. - Palisz, bo czujesz się wolny i niezależny, a to podkreśla ten nastrój, tak? - Nie tato, nie o to chodzi. - To o co chodzi?! - Patrz, jakie za***iste kółka puszczam! :doh1: :laghing2:
Madas Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 co tam u Was ? ja zaraz mam kolację zapiekanka z serem i salami :kox:
Vito_ Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 dobry:) powiedzcie mi czy na podstawie logów z rechota ( 1.9 TDI ) mozna jakos sprawdzic czy auto jest z chipem? Madas podrzuć troche tej zapiekanki bo brzmi smakowicie
Madas Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 gdyby można było wirtualnie to spoko moment na pewno można ...
kuredu Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 kuredu niebieski to się obudził, z VIPa zrezygnowałem jakieś 3 m-ce temu :gwizdanie:
mcm Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 jeszcze jednemu spod warszawy taka rezygnacja by się przydała
Korzeń Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 jeszcze jednemu spod warszawy taka rezygnacja by się przydała :kox:
Rekomendowane odpowiedzi