Piechol Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Nikus na jakim etapie jesteś w tym treningu 100 pompek??!! :gwizdanie: bika ma już spuchniętego na bank :gwizdanie: i uścisk dłoni jakby mocniejszy
Iverson Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 bika ma już spuchniętego na bank ale tylko 1 i pewnie prawego ??!! , to "renata" ładnie obtarta i z odciskami :kox: :polew:
malutka:) Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 co tam dzieci kochane ?? :polew: :polew:
Rako Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 co tam dzieci kochane ?? :polew: :polew: relaks... a co tam u maleństwa??
malutka:) Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 co tam dzieci kochane ?? :polew: :polew: relaks... a co tam u maleństwa?? dobrze-zgubiłam reszte włosów co mi na głowie zostało jutro na zmiane koloru..... :gwizdanie: [br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 18:56_________________________________________________ obawiam sie tylko efektu końcowego :gwizdanie:
malutka:) Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 a jaki kolorek będzie?? różowy :polew:
malutka:) Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 a jaki kolorek będzie?? różowy :polew: co wyczeszczu ????? poczekaj - zobaczysz :naughty:
Rako Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 a jaki kolorek będzie?? różowy :polew: co wyczeszczu ????? poczekaj - zobaczysz :naughty: już sie nie moge doczekać niedzieli sesesese
malutka:) Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 a jaki kolorek będzie?? różowy :polew: co wyczeszczu ????? poczekaj - zobaczysz :naughty: już sie nie moge doczekać niedzieli sesesese nie bedzie mnie
Rako Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 a jaki kolorek będzie?? różowy :polew: co wyczeszczu ????? poczekaj - zobaczysz :naughty: już sie nie moge doczekać niedzieli sesesese nie bedzie mnie jednak cie nie bedzie? a moze cos jeszcze wykombinujesz
malutka:) Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 a jaki kolorek będzie?? różowy :polew: co wyczeszczu ????? poczekaj - zobaczysz :naughty: już sie nie moge doczekać niedzieli sesesese nie bedzie mnie jednak cie nie bedzie? a moze cos jeszcze wykombinujesz bo Ty chcesz co ?? :polew: sie ciesz że za marzenia nie karają bo dawno byś krzesło elektryczne dostał :polew: :polew:
nike21 Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Nikus na jakim etapie jesteś w tym treningu 100 pompek??!! :gwizdanie: odechciało mi się ćwiczyć
Rako Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 i mnie nie bedzie tez ehh....szkoda ale naszczęscie to nie ostatni spot takze luz aaa thx piotr za zaproszenie [br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 19:05_________________________________________________ a jaki kolorek będzie?? różowy :polew: co wyczeszczu ????? poczekaj - zobaczysz :naughty: już sie nie moge doczekać niedzieli sesesese nie bedzie mnie jednak cie nie bedzie? a moze cos jeszcze wykombinujesz bo Ty chcesz co ?? :polew: sie ciesz że za marzenia nie karają bo dawno byś krzesło elektryczne dostał :polew: :polew: :evil: :evil: :ranting1: :ranting1: :ranting1: :heat: [br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 19:07_________________________________________________
Rekomendowane odpowiedzi