malutka:) Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 czytam i czytam i ni c**jca nie jarzę nie przejmuj się - my też nie :gwizdanie: mów za siebie jest ten klimat hehe... chce nas trzymać, krótko a jak trzeba i to jebn... ripostą [br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 22:07_________________________________________________a tak swoją drogą malutka... ale Ty masz tyłek :gwizdanie: hehe człowieku a co ona szykuje na spota....nowy image więcej nic nie mówie bo dostanie mi sie nie jade na spota :cool1:
drosdek Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 czytam i czytam i ni c**jca nie jarzę nie przejmuj się - my też nie :gwizdanie: mów za siebie jest ten klimat hehe... chce nas trzymać, krótko a jak trzeba i to jebn... ripostą [br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 22:07_________________________________________________a tak swoją drogą malutka... ale Ty masz tyłek :gwizdanie: hehe możesz tylko popatrzeć :gwizdanie: :gwizdanie: i też to robię.... Ty na mój też hehe
malutka:) Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 czytam i czytam i ni c**jca nie jarzę nie przejmuj się - my też nie :gwizdanie: mów za siebie jest ten klimat hehe... chce nas trzymać, krótko a jak trzeba i to jebn... ripostą [br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 22:07_________________________________________________a tak swoją drogą malutka... ale Ty masz tyłek :gwizdanie: hehe możesz tylko popatrzeć :gwizdanie: :gwizdanie: i też to robię.... Ty na mój też hehe dziękuje ale mam na co popatrzeć :polew:
Rako Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 czytam i czytam i ni c**jca nie jarzę nie przejmuj się - my też nie :gwizdanie: mów za siebie jest ten klimat hehe... chce nas trzymać, krótko a jak trzeba i to jebn... ripostą [br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 22:07_________________________________________________a tak swoją drogą malutka... ale Ty masz tyłek :gwizdanie: hehe człowieku a co ona szykuje na spota....nowy image więcej nic nie mówie bo dostanie mi sie nie jade na spota :cool1: taka miła dziewczyna i kłamie
malutka:) Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 czytam i czytam i ni c**jca nie jarzę nie przejmuj się - my też nie :gwizdanie: mów za siebie jest ten klimat hehe... chce nas trzymać, krótko a jak trzeba i to jebn... ripostą [br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 22:07_________________________________________________a tak swoją drogą malutka... ale Ty masz tyłek :gwizdanie: hehe człowieku a co ona szykuje na spota....nowy image więcej nic nie mówie bo dostanie mi sie nie jade na spota :cool1: taka miła dziewczyna i kłamie prawde powiem jak sie pomyle
drosdek Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 czytam i czytam i ni c**jca nie jarzę nie przejmuj się - my też nie :gwizdanie: mów za siebie jest ten klimat hehe... chce nas trzymać, krótko a jak trzeba i to jebn... ripostą [br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 22:07_________________________________________________a tak swoją drogą malutka... ale Ty masz tyłek :gwizdanie: hehe możesz tylko popatrzeć :gwizdanie: :gwizdanie: i też to robię.... Ty na mój też hehe dziękuje ale mam na co popatrzeć :polew: bo jeszcze nie widziałaś więc nie wiesz co tracisz... spokojnie... popatrzeć możesz... nawet dam Ci chusteczkę jak ślinka poleci :polew:
malutka:) Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 czytam i czytam i ni c**jca nie jarzę nie przejmuj się - my też nie :gwizdanie: mów za siebie jest ten klimat hehe... chce nas trzymać, krótko a jak trzeba i to jebn... ripostą [br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 22:07_________________________________________________a tak swoją drogą malutka... ale Ty masz tyłek :gwizdanie: hehe możesz tylko popatrzeć :gwizdanie: :gwizdanie: i też to robię.... Ty na mój też hehe dziękuje ale mam na co popatrzeć :polew: bo jeszcze nie widziałaś więc nie wiesz co tracisz... spokojnie... popatrzeć możesz... nawet dam Ci chusteczkę jak ślinka poleci :polew: samochwała w kącie stała
fantastic Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 co wy tu o du.pach gadacie - to jest wątek motoryzacyjny
drosdek Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 drosdek spokój.... NO!! już będę grzeczny :gwizdanie:
malutka:) Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 co wy tu o du.pach gadacie - to jest wątek motoryzacyjny to go rozwijaj :bla:
drosdek Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 motoryzacyjny? te nasze drogi są do d*py
malutka:) Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 motoryzacyjny? te nasze drogi są do d*py :oklaski:
blind1 Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 spadam pod prysznic i do wyrka. milego wieczoru wszystkim zycze
Rako Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 spadam pod prysznic i do wyrka. milego wieczoru wszystkim zycze no narazie
Madas Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 spadam pod prysznic i do wyrka. milego wieczoru wszystkim zycze miłego wieczorka
drosdek Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 spadam pod prysznic i do wyrka. milego wieczoru wszystkim zycze 3m sie
malutka:) Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 spadam pod prysznic i do wyrka. milego wieczoru wszystkim zycze dla Ciebie również Zmów paciorek ,umyj sie ,zrób siusiu i idź nyny dobranocke zapewne obejrzałeś ??? Acha !!!!! I paciorek zmów koniecznie !!!!! :buahaha:
drosdek Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 to ja może też już pójdę paciorek zmówić? takie zbiorowe modły?
Rekomendowane odpowiedzi