Iverson Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 k**wa impreza skończyła się u mnie o 1:30 a o 3:00 wyjeżdżałem do bielska ale jestem zmasakrowany ja jebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 cześć a ja załapałem jakiegoś wirusa i mi słabo starość nie radość :tongue4: ku***a impreza skończyła się u mnie o 1:30 a o 3:00 wyjeżdżałem do bielska ale jestem zmasakrowany ja jebie no kurde pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 od 20:00 trzeźwiałem hyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 siemka cześć i co popici i pojedzeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 zaraz koncze prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 zaraz koncze prace zazdraszczam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 zaraz koncze prace zazdraszczam pakiet obejmuje prace od 5 zazdraszczaj dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 wolałbym tak chyba, teraz zjesz sobie objadek, siesta i można dziabać a ja wrócę to będzie 18 i już się mało co chce o tej godzinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 ja wracam po 20:00 i mi się chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 po świętach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 ja wracam po 20:00 i mi się chce to Ty kutwa robot jesteś [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 13:04_________________________________________________ po świętach siema Kaliszforniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Chyba znowu będę 100% Poznaniak jak dobrze pójdzie ale nie zapeszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Chyba znowu będę 100% Poznaniak jak dobrze pójdzie ale nie zapeszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Chyba znowu będę 100% Poznaniak jak dobrze pójdzie ale nie zapeszam to co Ty mieszkasz teraz w Kaliszu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 W Poznaniu ale może się nie wyprowadzę do Kalisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glovash Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 witam ponownie POznań po świętach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 witam ponownie POznań po świętach witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 co tam u Was po świętach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi