Madas Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 myśli to ja mam ale nie powiem w Luboniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohkyomoon Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 czujnik temperatury w zderzaku uszkodzony albo brak też obstawiam na czujnik, w zimie go zakopałem w śniegu. pewnie dlatego się uszkodził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szula298 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 myśli to ja mam ale nie powiem w Luboniu A co tam jest ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 myśli to ja mam ale nie powiem w Luboniu A co tam jest ?? kurcze człowieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 myśli to ja mam ale nie powiem w Luboniu A co tam jest ?? kurcze człowieku kurcze sobie tak chodzi luzem po luboniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 myśli to ja mam ale nie powiem w Luboniu A co tam jest ?? kurcze człowieku kurcze sobie tak chodzi luzem po luboniu? Wojtek powiedz mu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szula298 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 hehe nie jestem tak często w Poznaniu jak wy wiec mam prawo nie wiedzieć a kurczaki lubie ale jak juz nie chodzą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Wojtek powiedz mu :gwizdanie: dobra :gwizdanie: tam jest takie głupie centrum handlowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 hehe nie jestem tak często w Poznaniu jak wy wiec mam prawo nie wiedzieć a kurczaki lubie ale jak juz nie chodzą... spokojnie da się załatwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szula298 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 hehe spoko ok to wy ustalicie a ja postaram się nie zabłądzić i dotrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciszek Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 WItam wszystkich forumowiczow... przegladając wątek spotow poznanskich jestem w szoku jak one sie rozbudowały ... ostatni raz byłem tutaj szmat czasu temu i widać tylko pozazdroscic,,.... no i żałować ze to wszystko mnie omineło...mam nadzieje ze uda mi sie kiedyś to wszystko nadrobić :gwizdanie: jaknarazie siedze zagranicą i chociaz ciągnie mnie na spot jak cholera! to musze to jakoś przeboleć :/ ......ale w lipcu napewno sie pojawie... (szczeże to już niemoge sie doczekać .......)pozdrawiam..... wszystkich..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szula298 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 doberek z ranca [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 08:11_________________________________________________milego dzionka wszystkim [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 08:35_________________________________________________narson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 doberek z ranca [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 08:11_________________________________________________milego dzionka wszystkim [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 08:35_________________________________________________narson krótka piłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glovash Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 ale licytacje Glovash skąd Ty miszkosz? Przyjaźni... od str. Słowiańskiej, więc tyle co Zagonową prosto albo ... Pasieką i jestem.. to... gdzie ten SzPOT ?? Do 16:40 mam zajęcia a po 18 jadę do Mechanika auto odstawic... ale chociaż na godzinkę bym zajechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 to faktycznie blisko mnie mieszkasz co do spota to musisz śledzić na bieżąco wątek, może jutro się rozstrzygnie, ale ma być do kitu pogoda więc raczej KC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 ale licytacje Glovash skąd Ty miszkosz? Przyjaźni... od str. Słowiańskiej, więc tyle co Zagonową prosto albo ... Pasieką i jestem.. to może z widzenia Cię znam bo do SP66 chodziłem... nie wiem tylko jaki rocznik jesteś bo z profilu nic nie wynika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glovash Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 raczej nie, mieszkam tu od 2.5 roku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi