Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to co robimy z tym spotem? robimy za tydzień i później za dwa tygodnie z ekipą z Kujawsko-pomorskiego czy tylko za dwa? :mysli:

czekamy na Wasze zdanie...

spotow nigdy za wiele. :kox:

no tylko przyjedź :naughty:
  • Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tak napisałem z mojego pkt widzenia ... regułki tu mi nie potrzebne :)

jak mi mozesz pisac, ze ktos kto naurszyl moja prywatnosc i wlasnosc jest fachowcem :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: jest zwyczajnym pasozytem :kwasny:

mogę pisać co mi się podoba a interpretacje są różne :cool1:

nie kumasz prostej sprawy :cool1:

piszac w ten sposob, w pewien sposob przyzwalasz na taki proceder.... poniewaz

z jednej strony wspolczujesz poszkodowanym, z drugiej doceniasz sprawcow.... :evil:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 17:00_________________________________________________

a tak w ogóle złodziej naruszył też moją własność i to 3 razy :cool1:

jak to... fachowiec nie zlodziej, powinines mu dac nagrode za umiejetnosci :evil:

Opublikowano

Mussa wyjdź na spacer bo chyba się nie dotleniłeś :cool1:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 17:02_________________________________________________Ty oczywiście wiesz doskonale co chciałem przez to powiedzieć :decayed:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 17:03_________________________________________________

tak napisałem z mojego pkt widzenia ... regułki tu mi nie potrzebne :)

jak mi mozesz pisac, ze ktos kto naurszyl moja prywatnosc i wlasnosc jest fachowcem :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: jest zwyczajnym pasozytem :kwasny:

mogę pisać co mi się podoba a interpretacje są różne :cool1:

nie kumasz prostej sprawy :cool1:

piszac w ten sposob, w pewien sposob przyzwalasz na taki proceder.... poniewaz

z jednej strony wspolczujesz poszkodowanym, z drugiej doceniasz sprawcow.... :evil:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 17:00_________________________________________________

a tak w ogóle złodziej naruszył też moją własność i to 3 razy :cool1:

jak to... fachowiec nie zlodziej, powinines mu dac nagrode za umiejetnosci :evil:

moja myśl przewodnia tego co wcześniej była taka że goście już nie mają żadnych zasad a Ty jak zwykle zrobiłeś z tego wywód na temat innej zupełnie sprawy ...... stary ochłoń i walcz tam gdzie powinieneś walczyć ....
Opublikowano

chłopaki nie ma co się ścinać, juma nie śpi i trzeba o tym pamiętać...

nasze biedne audiątka są ostatnio jakoś bardziej pod ostrzałem.

Ja się też piszę na spoty 18 i 25. Na razie nie mam planów na następne weekendy, więc chętnie się pojawię na żywo :)

Opublikowano

idę na spacer z dziećmi .... do potem :hi:

Opublikowano

Mussa wyjdź na spacer bo chyba się nie dotleniłeś :cool1:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 17:02_________________________________________________Ty oczywiście wiesz doskonale co chciałem przez to powiedzieć :decayed:

wlasnie tlenu pod dostatkiem, dlatego nie zamierzam byc tolerancyjny dla pasozytow zyjacych kosztem cudzej pracy

zlodzieje fachowcy? :cool1:

powiedzcie mi co jest z fachowosci, w kradziezy aut wg schematow. albo tak jak mojego laweta...

Opublikowano

to nie chodzi o to żeby komuś dawać nagrodę - tym bardziej złodziejowi...

ale w pewnym sensie jest swego rodzaju fachowcem bo potrafi zwinąć furę w kilka minut :cool1:

tak czy siak smutna sprawa jak komuś zwiną furę, tym bardziej kiedy było to jego oczko w głowie, dopieszczone w każdym calu, bądź było jakąś pamiątką, prezentem...

Opublikowano

ja tam się nie zamierzam poddawać, za dużo rzeczy dla dzieci miałam w samochodzie i prędzej czy później będą chcieli to gdzieś pchnąć.... :evil:

Opublikowano

idę na spacer z dziećmi .... do potem :hi:

no, szkoda pieknego dnia :naughty::good:

Opublikowano

zlodzieje fachowcy? :cool1:

powiedzcie mi co jest z fachowosci, w kradziezy aut wg schematow. albo tak jak mojego laweta...

to że za***ali Ci je prawie spod ucha, przez zamkniętą bramę, z posesji... nie uważasz ze to nie lada wyczyn?

Opublikowano

ja tam się nie zamierzam poddawać, za dużo rzeczy dla dzieci miałam w samochodzie i prędzej czy później będą chcieli to gdzieś pchnąć.... :evil:

mialas AC?

Opublikowano

miałam, ale auto było jeszcze w leasengu więc nie wiem na ile będę kopnięta na kasę, wszystko teraz zależy na ile wyceni mi je ubezpieczyciel, auto było już po roku więc 100% przepada :confused4:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 17:14_________________________________________________powiem Wam w ramach humoru że dwa dni po juchcie przyszedł do mnie Solid w sprawie ochrony :> dooobre nie

Opublikowano

to że za***ali Ci je prawie spod ucha, przez zamkniętą bramę, z posesji... nie uważasz ze to nie lada wyczyn?

jaki wyczyn. to tylko i wylacznie moje uspienie. wydawalo mi sie, ze te czasy dawno minely.

Opublikowano

jaki wyczyn. to tylko i wylacznie moje uspienie. wydawalo mi sie, ze te czasy dawno minely.

no mi też się tak wydawało a tym czasem za***ali auto prawie spod komisariatu... najciemniej pod latarnią :cool1:

Opublikowano

:tongue4:

jak tam Marcinku czujniki ? :naughty:

zaraz ci podesle, nra :cool1:

dzisiaj ? :decayed::polew:

Opublikowano

2qcfkf7.jpg:cool1:

:polew:
Opublikowano

nike tak patrze na avatara Twojego.. i przypomnial Mi sie wczorajszy wieczor i nawet glowa nie boli :gwizdanie: :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

co za roznica czy wczoraj czy dzisiaj i tak ani sobota ani niedziela nieczynne... :cool1: