Rako Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Siema Kurde ale plamy dałem zapomniałem że w niedziele pogrzeb :doh1: z przyzwyczajenia dałem na niedziele eh..;/
Madas Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Siema Kurde ale plamy dałem zapomniałem że w niedziele pogrzeb :doh1: z przyzwyczajenia dałem na niedziele eh..;/ ale to jedyny głos wiec spoko
Rako Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Ano...wrazie czego jakby co przychylam sie do większości
Piechol Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Siema Kurde ale plamy dałem zapomniałem że w niedziele pogrzeb :doh1: z przyzwyczajenia dałem na niedziele eh..;/ możesz napisać też, co chciałeś kliknąć, ale się nie udało
Rako Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Siema Kurde ale plamy dałem zapomniałem że w niedziele pogrzeb :doh1: z przyzwyczajenia dałem na niedziele eh..;/ możesz napisać też, co chciałeś kliknąć, ale się nie udało Elo Piechol Jestem za większością głosów
Piechol Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Jestem za większością głosów ale miętka pytka z Ciebie
Rako Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Jestem za większością głosów ale miętka pytka z Ciebie no za większością czyli jeden wariant podjęty
Piechol Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 ale jak zagłosujesz na pierwszy wariant to byłby prawie remis, a tak to doopa ale i tak pewnie Ci co zagłosowali na wcale nie przyjadą, więc nici ze spota
malutka:) Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 ponownie :> dobry co tam u Was ? Dawno sie nie widzieliśmy :>
Młodzik Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 ponownie :> dobry co tam u Was ? Dawno sie nie widzieliśmy :> a no trochę czasu minęło ale jak będziecie w poznaniu to zapraszamy na kawkę
malutka:) Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 ponownie :> dobry co tam u Was ? Dawno sie nie widzieliśmy :> a no trochę czasu minęło ale jak będziecie w poznaniu to zapraszamy na kawkę
malutka:) Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 o widzę ruch się zrobił nie krakaj bo sie zara przerzedzi :> Madasu
Rekomendowane odpowiedzi