Młodzik Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 o widzę ruch się zrobił a co ty myślałeś... w kolejeczke
Rako Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 o widzę ruch się zrobił a co ty myślałeś... w kolejeczke Madas stary zomowiec nieobowiązuje go kolejka
Młodzik Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 o widzę ruch się zrobił a co ty myślałeś... w kolejeczke Madas stary zomowiec nieobowiązuje go kolejka nie wiem gdzie niby
Rako Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 o widzę ruch się zrobił a co ty myślałeś... w kolejeczke Madas stary zomowiec nieobowiązuje go kolejka nie wiem gdzie niby hehe
Madas Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 o widzę ruch się zrobił nie krakaj bo sie zara przerzedzi :> Madasu ok już nie będę o widzę ruch się zrobił a co ty myślałeś... w kolejeczke ok spoko
Młodzik Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 co tam adasiu słychać bośmy sie dziś widzieli i nawet nie mieli czasu pogadać
Madas Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 co tam adasiu słychać bośmy sie dziś widzieli i nawet nie mieli czasu pogadać wpadne jutro to chwilę pobajerujemy ... podrzucę Ci na podmiankę coś ok ?
Młodzik Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 co tam adasiu słychać bośmy sie dziś widzieli i nawet nie mieli czasu pogadać wpadne jutro to chwilę pobajerujemy ... podrzucę Ci na podmiankę coś ok ? pewnie
Madas Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 powiedzcie mi ... rozumiem że spot jest 25.04 .... mam nadzieję że frekwencja będzie duża na przyjazd ekipy Kujawsko-Pomorskiej ....
Rako Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Późniejsze spociki planujecie w tym całym ,,strzeszynku'' ?? [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2010, 20:24_________________________________________________ powiedzcie mi ... rozumiem że spot jest 25.04 .... mam nadzieję że frekwencja będzie duża na przyjazd ekipy Kujawsko-Pomorskiej .... Ja sie wstawiam obowiązkowo
Madas Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Późniejsze spociki planujecie w tym całym ,,strzeszynku'' ?? jak dla mnie może być .... albo w luboniu
Rako Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 w Strzeszynku nawet sii nad jeziorkiem Tylko czy gdzie tam mozna kawencje wypic...
Młodzik Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Późniejsze spociki planujecie w tym całym ,,strzeszynku'' ?? jak dla mnie może być .... albo w luboniu nie pomieścisz wszystkich w domu a w garażu cały czas stać nie będziemy :gwizdanie:
Madas Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Późniejsze spociki planujecie w tym całym ,,strzeszynku'' ?? jak dla mnie może być .... albo w luboniu nie pomieścisz wszystkich w domu a w garażu cały czas stać nie będziemy :gwizdanie: ale koło Rotti jest duży parking :kox:
Młodzik Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Późniejsze spociki planujecie w tym całym ,,strzeszynku'' ?? jak dla mnie może być .... albo w luboniu nie pomieścisz wszystkich w domu a w garażu cały czas stać nie będziemy :gwizdanie: ale koło Rotti jest duży parking :kox: no ale gdzie kobiety na zakupy wyślemy? do Biedronki?
Madas Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Późniejsze spociki planujecie w tym całym ,,strzeszynku'' ?? jak dla mnie może być .... albo w luboniu nie pomieścisz wszystkich w domu a w garażu cały czas stać nie będziemy :gwizdanie: ale koło Rotti jest duży parking :kox: no ale gdzie kobiety na zakupy wyślemy? do Biedronki? dokładnie .... albo przez pole do Factory jest z 200 metrów ...
Rako Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Późniejsze spociki planujecie w tym całym ,,strzeszynku'' ?? jak dla mnie może być .... albo w luboniu nie pomieścisz wszystkich w domu a w garażu cały czas stać nie będziemy :gwizdanie: ale koło Rotti jest duży parking :kox: no ale gdzie kobiety na zakupy wyślemy? do Biedronki? dokładnie .... albo przez pole do Factory jest z 200 metrów ... my przyszłością narodu
Młodzik Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Późniejsze spociki planujecie w tym całym ,,strzeszynku'' ?? jak dla mnie może być .... albo w luboniu nie pomieścisz wszystkich w domu a w garażu cały czas stać nie będziemy :gwizdanie: ale koło Rotti jest duży parking :kox: no ale gdzie kobiety na zakupy wyślemy? do Biedronki? dokładnie .... albo przez pole do Factory jest z 200 metrów ... lepiej do biedronki mniej kasy stracą
Madas Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 w Factory za 20 peelenów też można coś kupić .....
Rekomendowane odpowiedzi