Madas Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 a no pusto jak w naszym kinie Grażyna [br]Dopisany: 19 Grudzień 2008, 20:04_________________________________________________dobra spadam spać bo w nocy do niemiec śmigam z kumplem....
variocustoms Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Haj, ja mam traumę dzisiaj, jadąc z Antoninka do Kiekrza, 25 km 2 godziny - powrót 1,5 g. Do śródki 5 km jechałem 50 minut !!!Korek na korku, spalanie 10 L średnia 8 km/h. MASAKRA !!!!
fantastic Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Dzień dobry wielki chiński wojowniku już po północy czyli teoretycznie nowy dzień
Musashi Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Dzień dobry wielki chiński wojowniku już po północy czyli teoretycznie nowy dzień tylko nie chinski
nike21 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 ja tu tylko na chwile ale widze ze nic nie przegapilem :gwizdanie: to dobrej nocy Panowie i Pani bo widze ze tez wpadla na chwile
fantastic Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 przepraszam -zachowałem się jak gówniarz, to się więcej nie powtórzy BTW chłopaki, musze sie pochwalić że wczoraj kupiłem B6 , ale o tym już niedługo
Azunia Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Musashi, noc jest, nie dzień, pora spać, panowie pewnie za cały tydzień odrabiać teraz będziecie, co? ja zaraz zmykam spać, więc życzę Dobrej Nocy wszystkim
Musashi Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 przepraszam -zachowałem się jak gówniarz, to się więcej nie powtórzy BTW chłopaki, musze sie pochwalić że wczoraj kupiłem B6 , ale o tym już niedługo gratulacje czekamy na szczegoly
pet3r Opublikowano 20 Grudnia 2008 Opublikowano 20 Grudnia 2008 dzień dobry, pojawiam się i znikam bo trzeba jechać do pracy... BTW chłopaki, musze sie pochwalić że wczoraj kupiłem B6 , ale o tym już niedługo chwal się czym prędzej! Iverson żarnik na Ciebie czeka. a Twój świeci
Iverson Opublikowano 20 Grudnia 2008 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Iverson żarnik na Ciebie czeka. a Twój świeci niech czeka, ładnie zapakuj i pod choinkę mi podrzucisz
pet3r Opublikowano 20 Grudnia 2008 Opublikowano 20 Grudnia 2008 niech czeka, ładnie zapakuj i pod choinkę mi podrzucisz mam jakiś szary papier to Ci go ładnie owinę
Iverson Opublikowano 20 Grudnia 2008 Opublikowano 20 Grudnia 2008 mam jakiś szary papier to Ci go ładnie owinę zawsze marzyłem o szarym papierze
Azunia Opublikowano 20 Grudnia 2008 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Witam, widzę że od rana wesoło tu się zrobiło...
fantastic Opublikowano 20 Grudnia 2008 Opublikowano 20 Grudnia 2008 BTW chłopaki, musze sie pochwalić że wczoraj kupiłem B6 , ale o tym już niedługo chwal się czym prędzej! właśnie jedzie z niemiec do polski. moge nadmienić tylko że to B6 sedan, 2003 rok, 1.8 T, kolor szary metalic jak tylko będzie zrobiona opisze nowy nabytek w dziale Moja A4 Witam, widzę że od rana wesoło tu się zrobiło... dzień dobry pani A.
kuredu Opublikowano 20 Grudnia 2008 Opublikowano 20 Grudnia 2008 siema, Panowie wiecie może gdzie jakaś dobra myjnia ręczna na winogradach jest?Do tej pory myłem na bezdotykowej pod makro ale nie da się umyc auta dokładnie.
variocustoms Opublikowano 20 Grudnia 2008 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Haj, kuredu podobno gdzieś przy Makro jest ręczna myjka i podobno całkiem niezła, jeżeli dalej to mój kumpel ma myjnię przy rondzie rataje w wieżowcu, poziom usług całkiem dobry. Szok, wczoraj wracałem z miasta i na błej ul. Majakowskiego był wysyp B8ek, 5 sztuk 1,8 t, jedna w kolorze kuredu ale miała oznaczenie na klapie i stary dziadek w środku więc pewnie nie kuredu Pozdro[br]Dopisany: 20 Grudzień 2008, 16:32_________________________________________________Fan audi gratki
Rekomendowane odpowiedzi