Madas Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 mi pasuje też 16 ... ale jak teraz będzie to też przyjedziemy ....
nike21 Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 ja w sobotę idę na jakieś "piwko" więc może jednak tego 16-ego?
Madas Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 no to niech zostanie ten 16 i będzie dobrze ...
Pepin Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Mam pytanko .. co to są za pastikowe śrubki na belce przodu - przy wewnętrznych narożnikach reflektorów (takie czarne pionowe)? http://img13.allegroimg.pl/photos/oryginal/10/29/53/25/1029532533
Bart-S Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Mam pytanko .. co to są za pastikowe śrubki na belce przodu - przy wewnętrznych narożnikach reflektorów (takie czarne pionowe)? http://img13.allegroimg.pl/photos/oryginal/10/29/53/25/1029532533 A to nie jest końcówka gwintu śrub mocujących nakładkę zderzaka do belki? oks, zmieniam OK, zatem na spokojnie widzimy się 16-tego W sumie to nawet dobrze bo została jeszcze jedna sprawa do dogrania ale z przyczyn technicznych możliwa do zrealizowania dopiero w przyszłym tygodniu. Do najbliższego spota pozamykamy temat
blind1 Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 ale tu dzis cisza [br]Dopisany: 07 Maj 2010, 07:50_________________________________________________ dobly co tak wcześnie ?? :> czesc malenstwo, musze zjawic sie wczesniej w pracy co by odrobic wczorajsze zaleglosci [br]Dopisany: 07 Maj 2010, 07:53_________________________________________________ide na sniadanko i spidalam do pracy[br]Dopisany: 07 Maj 2010, 07:58_________________________________________________milego dzionka zycze wszystkim[br]Dopisany: 07 Maj 2010, 08:00_________________________________________________narson
Piechol Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 siemanko z SKP a Ty już tam od rana przesiadujesz?
Pepin Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 cześć Pytanie czy nie można zmniejszyć podwieszenia i: - wykorzystania miejsca po bokach obrazka? - i tak czytamy w PL od lewej do prawej - wiec można treść pokazać po lewej stronie logo WLKP - sam obrazek niższy ? np. czcionki/kolory tutaj przypadkowe - wycięte z bieżącej wersji [br]Dopisany: 07 Maj 2010, 09:35_________________________________________________ Mam pytanko .. co to są za pastikowe śrubki na belce przodu - przy wewnętrznych narożnikach reflektorów (takie czarne pionowe)? http://img13.allegroimg.pl/photos/oryginal/10/29/53/25/1029532533 A to nie jest końcówka gwintu śrub mocujących nakładkę zderzaka do belki? tylko - jak mocujących ... zderzak/nakładka opiera się tym jakoś ? te elementy można wkręcać i wykręcać i jest to plastikowa śruba
nike21 Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 cześć Pytanie czy nie można zmniejszyć podwieszenia i: - wykorzystania miejsca po bokach obrazka? - i tak czytamy w PL od lewej do prawej - wiec można treść pokazać po lewej stronie logo WLKP - sam obrazek niższy ? np. czcionki/kolory tutaj przypadkowe - wycięte z bieżącej wersji a nie można kupić sobie większego monitora? mogę pousuwać zbędne przerwy między wierszami...
Pepin Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 cześć Pytanie czy nie można zmniejszyć podwieszenia i: - wykorzystania miejsca po bokach obrazka? - i tak czytamy w PL od lewej do prawej - wiec można treść pokazać po lewej stronie logo WLKP - sam obrazek niższy ? np. czcionki/kolory tutaj przypadkowe - wycięte z bieżącej wersji a nie można kupić sobie większego monitora? mogę pousuwać zbędne przerwy między wierszami... mam duży ... ale leniwy jestem, przewijać mi się nie chce ... pokrętło w myszce mi się zużywa ... [br]Dopisany: 07 Maj 2010, 12:19_________________________________________________Miejsca pomiaru prędkości przez wspólne patrole poznańskiej Straży Miejskiej i Wydziału Ruchu Drogowego KM Policji z wykorzystaniem fotoradaru w dniach od 12 do 14 maja 2010 r. Szelągowska, Dąbrowskiego, Podjazdowa, Bałtycka, Lechicka, Al. Wielkopolska oraz innych o mniejszym znaczeniu komunikacyjnym - sporadycznie.
Rekomendowane odpowiedzi