nike21 Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 jak sie nazywa ta firma z poz co skrzynie automatyczne robią ?? kurcze nie mogę znaleść www.teomotors.pl ?
fantom89 Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 hej w Geco np Można prosić o dokładny adres? Witam, gdzie w Poznaniu można zmapować softa? Mam jakieś kupony zniżkowe na chipa i hamownię do Wojtka - chętnie się dogadam w razie co http://www.chiptuning.poznan.pl Dzwoniłem tam to koleś nie rozumiał o co mi chodzi z mapowaniem. Tłumaczyłem mu, że gdzie indziej robiłem chip tuning i chciałem sprawdzić czy wszystko jest dobrze poustawiane. To stwierdził, że wystarczy na hamownie wjechać. Koledzy z forum według logów odczytali, że kiepsko poustawiane są parametry (np. dolot w ogóle nietknięty). Dzisiaj by Ci pasowało tam podjechać? Fan a działa Ci pod systemem x64? bo doczytałem na pebie, że to jest największy problem Nie działa na x64...
Piechol Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Nie działa na x64... i nie ma na to żadnej rady na razie? nie chce mi się wierzyć...
fantom89 Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Nie działa na x64... i nie ma na to żadnej rady na razie? nie chce mi się wierzyć... Możesz odpalić przez XP Mode Wyczytałem, że ta wersja działa: http://peb.pl/literatura-programy/322765-mix-etka-7-katalog-serwisowy-volkswagen-3.html#post2602183
Piechol Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Nie działa na x64... i nie ma na to żadnej rady na razie? nie chce mi się wierzyć... Możesz odpalić przez XP Mode Wyczytałem, że ta wersja działa: http://peb.pl/literatura-programy/322765-mix-etka-7-katalog-serwisowy-volkswagen-3.html#post2602183 dzięki, spróbuje tej wersji chciałem zacząć już ściągać, ale siedzę w czytelni i już jakiś pajac tu zawala łącze
Pepin Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 AFN miał Mlodzik [br]Dopisany: 26 Lipiec 2010, 23:26_________________________________________________i kolega który kupił od niego czasem wpada na spoty ale bardzo rzadko ostatnio go obtrąbiłem [br]Dopisany: 27 Lipiec 2010, 13:34_________________________________________________Piechol .. najlepiej to zrobić sobie VMkę czysty XP + ELSA + ETKA ..masz wtedy praktycznie jeden pliczek .. jakieś 10-15GB pewnie wystarczy i takie coś każdy może sobie odpalić na dowolnym kompie Ja może po urlopie zrobię takie coś .. bo zrobiłem mały bałagan na VMce i muszę od nowa zrobić
Piechol Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Piechol .. najlepiej to zrobić sobie VMkę czysty XP + ELSA + ETKA ..masz wtedy praktycznie jeden pliczek .. jakieś 10-15GB pewnie wystarczy i takie coś każdy może sobie odpalić na dowolnym kompie spróbuje jeszcze tej wersji, a jak nie pójdzie to będę myślał dalej
fantastic Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Piechol .. najlepiej to zrobić sobie VMkę czysty XP + ELSA + ETKA ..masz wtedy praktycznie jeden pliczek .. jakieś 10-15GB pewnie wystarczy i takie coś każdy może sobie odpalić na dowolnym kompie Ja może po urlopie zrobię takie coś .. bo zrobiłem mały bałagan na VMce i muszę od nowa zrobić ciekawy temat - możesz mi na PW odp jak sie to ustrojstwo robi
nike21 Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 instalujesz na kompie VMware - aplikację która tworzy na kompie wirtualna maszynę. na niej instalujesz XP i aplikację o której mowa i bangla
nike21 Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Lech jak na razie 0-0 ze Spartą ale widać że są dużo lepsi od Czechów...
fantom89 Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 No to też do W7 można XP Mode doinstalować @Pepin Co z tą hamownią?
nike21 Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 kurde już by mogli strzelić tą siate i było by spokojniej...[br]Dopisany: 27 Lipiec 2010, 21:57_________________________________________________ale frajerska szmata
Rekomendowane odpowiedzi