CHRISMEN Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Witam ponownie - i co panowie bez lukania można coś z tym moim fisem z doświadczenia wywnioskowac czy to śmierc czy jakas pierda? [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2010, 22:52_________________________________________________jeszcze jedno pytanko czy warto zmienia dźwignię na pełen fis co tam jeszcze nam komputerek może pokazac i czy to dużo z tym roboty i czy na takim spocie można takie cos uczyni bo słyszalem że ma byc vag czy to grubsza robota?
Madas Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 wpadnij na spota to się obluka ... co do drugiej części to myślę że nie jest to duży problem robił to Mussa, Madbar, Drosdek i ktoś jeszcze .... podpytasz na spocie
CHRISMEN Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 To do zobaczyska - powinienem juz byc przyciemniony bo na piątek jestem umówiony w Kostrzyniu[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2010, 23:04_________________________________________________albo Kostrzynie - zwal jak zwal
Madas Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 o następny umówiony na ściemkę .... ja byłem pierwszy :decayed: i zapłaciłem najwięcej :kox:[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2010, 23:05_________________________________________________ja jutro będę w Kostrzynie
CHRISMEN Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 No to teraz na Twoich plecach wszyscy się ślizgają[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2010, 23:07_________________________________________________piechol namiary zawiesił na forum to sie też podczepiłem
Madas Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 No to teraz na Twoich plecach wszyscy się ślizgają[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2010, 23:07_________________________________________________piechol namiary zawiesił na forum to sie też podczepiłem ważne żeby było w miarę tanio i bardzo zadowalająco :good:
Banan Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Madas no właśnie znikam z Poznania dlatego się nie pojawie.
variocustoms Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 ja mam seryjną ściemę i nie muszę już bulić ale znowu coś z zawieszenie mi się sypie, dzisiaj miałem pierwszą kolizję ciężarówką, wgniotłem nadkole w Polo 6N, i tak dobrze że, nic więcej nie rozwaliłem, stres + pośpiech + pogoda = nieszczęście
Madas Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Madas no właśnie znikam z Poznania dlatego się nie pojawie. no szkoda ... ale będą następne spoty Vario kurcze coś masz pod górkę z autami
variocustoms Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 mi się nic nie stało Madas, mam solidną konstrukcję, Polo lekko dotknąłem ale wgniot ma całkiem całkiem, na plus to to że, lakier nie dostał w polówce
Madas Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Właśnie Paweł_Poznań pytał o Ciebie był w szoku że śmigasz takim kolosem
variocustoms Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 kolosa nie zamienię na nic innego a jak już to na większego ja mam 2 małe ryski na zderzaku chromowanym które pewnie wypoleruję auto jest idealne do transportu mebli itp. itd. i zimy już nie mogę się doczekać
Musashi Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 ja też w niedzielę będę i w piątek również ja też, ale nie wiem czy się nie spóźnię i w piątek i w niedziele spoko spóźnialskie zabulisz to się nauczysz a ja sie spoznie w niedziele
Madas Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 dobry wieczor siemanko Szajbus spadam już spać miłego chłopaki
Musashi Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 kolosa nie zamienię na nic innego a jak już to na większego ja mam 2 małe ryski na zderzaku chromowanym które pewnie wypoleruję auto jest idealne do transportu mebli itp. itd. i zimy już nie mogę się doczekać a ile pali ?
Madas Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 ja też w niedzielę będę i w piątek również ja też, ale nie wiem czy się nie spóźnię i w piątek i w niedziele spoko spóźnialskie zabulisz to się nauczysz a ja sie spoznie w niedziele jak zwykle
Musashi Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 a ja sie spoznie w niedziele jak zwykle tradycja
variocustoms Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 siema Musa, ogólnie 20 LPG ale potrafi i 30 łyknąć na krótkich dystanasch jak ostatnio ok 100 km po mieście najlepiej pali Poznan Kalisz Poznań czyli 20 LPG, jak Poznań Kalisz i trochę miasta to ok 23 LPG ale ma 2600 kg ze mną na pokładzie więc jest co ciągnąć
Musashi Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 ma 2600 kg ze mną na pokładzie więc jest co ciągnąć a moc, przyspieszenie? vmax?
Rekomendowane odpowiedzi