blind1 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 doberczak [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 07:29_________________________________________________ [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 07:40_________________________________________________psia pogoda a ja musze pracowac,co gorsza pewnie coraz czesciej taka bedzie [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 08:04_________________________________________________milego dzionka zycze[br]Dopisany: 08 Październik 2010, 08:12_________________________________________________narson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szula298 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 psia pogoda a ja musze pracowac,co gorsza pewnie coraz czesciej taka bedzie u nas z rana 4 stopnie i słoneczko :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 dzien dobry. w nocy poszlo kolejne A4 B7 w okolicy Poznania, z parkingu strzezonego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Może jakiś zlotowy przebój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 w nocy poszlo kolejne A4 B7 w okolicy Poznania, z parkingu strzezonego :kwasny To jak ten parking był strzeżony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 w nocy poszlo kolejne A4 B7 w okolicy Poznania, z parkingu strzezonego :kwasny To jak ten parking był strzeżony albo dozorowany dozorowany tzn ze ktos siedzi ale na siedzeniu sie konczy. strzezony ponosi odpowiedzialnosc za powierzone pojazy posiada polise stosowna.[br]Dopisany: 08 Październik 2010, 11:04_________________________________________________ PAMIĄTKA ZE ZLOTU z plaży fotki tez masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 cześć :hi: Szajbus co Ty mówisz znowu noż kurde co za gnoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 dzien dobry. w nocy poszlo kolejne A4 B7 w okolicy Poznania, z parkingu strzezonego pewnie w dieslu była co ? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 na pewno bo benzynek nie biorą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Madas, poleconego nie dostałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Madas, poleconego nie dostałeś ? nie wiem bo nie ma mnie w chacie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 w południe jak z ciekawości wygląda odzyskanie kasy za skradzione auto z parkingu strzeżonego? wszystko idzie z polisy parkingu czy z naszego AC też coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 wydaje mi się że z polisy parkingu bo oni mieli pod opieką auto ... chyba że nie mieli ubezpieczenia to normalna sprawa że z naszego AC .... a myślałem że już się uspokoiło z kradzieżami ... a tu minęły wakacje i się zaczęło :thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 chyba że nie mieli ubezpieczenia to chyba impossible... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 myślę że z oszczędności to tak robią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 myślę że z oszczędności to tak robią no ale wtedy to chyba można się z nimi sądzić, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 pewnie tak ... ciekawe czy to normują jakieś przepisy ... czy jest tak że to wolny wybór parkingu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Madas, poleconego nie dostałeś ? U mnie listonosz i nic nie przyniósł z BB ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi