Madas Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 elo widzę ze czekacie na fotografa - czekacie :gwizdanie: ja już dostałem i ile kosztowała Cię portretówka ?? póki co 200 zł i 4 pkt ale będę walczył o mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcys Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 elo widzę ze czekacie na fotografa - czekacie :gwizdanie: ja już dostałem i ile kosztowała Cię portretówka ?? póki co 200 zł i 4 pkt ale będę walczył o mniej jak będziesz walczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 polecam TVP1 polska "KOMEDIA SYTUACYJNA" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 elo widzę ze czekacie na fotografa - czekacie :gwizdanie: ja już dostałem i ile kosztowała Cię portretówka ?? póki co 200 zł i 4 pkt ale będę walczył o mniej jak będziesz walczył no ja będziemy walczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 zna ktoś te firme? AG Usługi Komputerowe Sławomir Rosenfeld 60-339 Poznań, ul Grochowska 73/2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 zna ktoś te firme? AG Usługi Komputerowe Sławomir Rosenfeld 60-339 Poznań, ul Grochowska 73/2 pewnie Nike21 będzie znał a czemu o nią pytasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 dobry wieczor... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Kupowałem kiedyś u nich kartę bezprzewodową do laptopa i wszystko było ok. Na miejscu mają serwis i całkiem sprawnie działają a co chodzi że padło pytanie?[br]Dopisany: 12 Październik 2010, 00:25_________________________________________________ dobry wieczor... cool1[br] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Zwinęli mi w nocy auto - AUDI A4 B6 KOMBI - PZ 8535U jakby ktoś coś widział, please... wspolczuje. 1,5 roku temu zawineli moje b6 spod chaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szula298 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 dzien dobry :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 dobry telefon doszedl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 zna ktoś te firme? AG Usługi Komputerowe Sławomir Rosenfeld 60-339 Poznań, ul Grochowska 73/2 niestety nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 dobry telefon doszedl ? czesc Adas, ja Ciebie przywoluje do porzadku. ale jak wyslales to syn bedzie mial nowa zabawke [br]Dopisany: 12 Październik 2010, 08:42_________________________________________________czesc Michu , co tam?[br]Dopisany: 12 Październik 2010, 08:42_________________________________________________milego dzionka dla wszystkich[br]Dopisany: 12 Październik 2010, 08:56_________________________________________________narson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 ... kupuje u nich 5 laptopow nie chcialbym jakiejs wpadki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 ... kupuje u nich 5 laptopow nie chcialbym jakiejs wpadki... to raczej jakiś prywaciarz bo adres prawdopodobnie domowy... chyba że wynajmuje pomieszczenie 2x2m w jakimś pawilonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 ... kupuje u nich 5 laptopow nie chcialbym jakiejs wpadki... nowe czy uzywane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 uzywane dobra zaplacilem czekam na paczke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi