fantastic Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 http://www.autoanything.com/GenericPages/ProductImage.aspx?GroupID=3199&ImageID=7869&ProductID=2797 coś w tym stylu nie dosłyszałem pytania - coś tam wywinął znowu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 co patrzysz z za okularów slonce razi ooo to Ty w Egipcie ? mi za malowanie klapy o powierzchni boiska policzył 500 więc zadowalająco, muszę jednak wcześniej kupić zamek, wie ktoś gdzie sprzedają klamki ew. zamki do ciężarówek? a co Ci się stało ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 wie ktoś gdzie sprzedają klamki ew. zamki do ciężarówek? znajomy mial w żuku kłódke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 nic się nie stało, muszę zamontować pokrywę paki taką sztywną ale nie ma zamka, Musa do B7 podobno kłódki też nieźle leżą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 nic się nie stało, muszę zamontować pokrywę paki taką sztywną ale nie ma zamka, Musa do B7 podobno kłódki też nieźle leżą no ale na kierownice BTW. dzisiaj, stary browar, wyrwal mi zderzak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 to daj na power fix podobno dobry jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohkyomoon Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Witam kolegę z porannej trasy na Wrześnię. Przyznam, że pierwszy raz widziałem twoją furkę na żywo.Autko naprawdę robi wrażenie. Dźwięk z wydechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 BTW. dzisiaj, stary browar, wyrwal mi zderzak a Tobie co się stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 BTW. dzisiaj, stary browar, wyrwal mi zderzak a Tobie co się stało jak można wyrwać zderzak w allroadzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 BTW. dzisiaj, stary browar, wyrwal mi zderzak a Tobie co się stało jak można wyrwać zderzak w allroadzie? łomem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 ohkyomoon pewnie nie raz się jeszcze tam spotkamy o dźwięk dba Magnaflow i V8, szczerze to sam nie wiem jak brzmi na zewnątrz tj. z perspektywy innych użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szula298 Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 dobry [br]Dopisany: 27 Październik 2010, 07:52_________________________________________________co tam z ranca ?[br]Dopisany: 27 Październik 2010, 07:56_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 to daj na power fix podobno dobry jest dzisiaj jade na rozmowe, zobaczymy jak najbogatsi szanuja cudza wlasnosc i odpowiedzialnosc za szkody... [br]Dopisany: 27 Październik 2010, 08:25_________________________________________________dzien dobry [br]Dopisany: 27 Październik 2010, 08:26_________________________________________________ BTW. dzisiaj, stary browar, wyrwal mi zderzak a Tobie co się stało w browarze w niektorych miejscach sa betonowe opory na kola, zeby zbyt daleko nie przejechac. opory sa wysokie i ich gorna czesc ma kszalt klina, jak najezdzasz nic nie widac, nic nie slychac. w pewnym momencie jak klin podniesie zderzak, i sie klin konczy zakleszcza sie bezglosnie, jak probujesz cofnac auto i uslyszysz chrup, jest po sprawie. [br]Dopisany: 27 Październik 2010, 08:30_________________________________________________ jak można wyrwać zderzak w allroadzie? łomem albo browarem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 czesc Marcin, no to powodzenia w negocjacjach ale pewnie nie bedzie latwo wycisnac z nich sianko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 czesc Marcin, no to powodzenia w negocjacjach ale pewnie nie bedzie latwo wycisnac z nich sianko sam jestem ciekawy, nawet nie chodzi tak o kase, tylko o zasady - jest szkoda, ktos odpowiedzialny, jest odszkodowanie - blad architekta, badz wykonawcy, dalej administratora, ze nie zainteresowal sie podchodzac widac golym okiem, ze cos jest nie tak, niestety podjezdzajac jest inna perspektywa. , jak widac sa wyzsze alroady od mojego, albo zwyczajnie audi ma dluzszy nawis przed kolami od innych aut, aby zderzak sie zakleszczyl. inne auta przycieraly sobie spod, pokleli i na tym sie skonczylo, u mnie wyszlo gorzej. w takich sytuacjach odpowiedzialnosc jest oczywista. kwestia czy beda chcieli z niej sie wywiazac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 spidalam do pracy, milego dzionka zycze [br]Dopisany: 27 Październik 2010, 09:33_________________________________________________narson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Musa: też tak miałem kilka razy, jednak wolno cofałem i słyszałem, że schodzi zderzak, to od razu do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 ach te koncerny i wszędobylska propagadanda ... kiedyś było fajniej: http://www.eioba.pl/a134371/my_dzieci_tamtych_rodzic_w[br]Dopisany: 27 Październik 2010, 13:50_________________________________________________Porsche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi