fantastic Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 na kregle bys jechal jakby byly ?? chyba nie dam rady już w tym tygodniu, za dużo planów
Musashi Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Audi nie do takiej zabawy niestety ale Fordzik w sam raz bo nawet mam lekko podniesionego i reduktor więc jest zabawa wpadlbys na spota, chetnie bym obejrzal twoje autko [br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 17:12_________________________________________________ a na spota sie wyrobisz? wlasnie, robimy spota 21ego?
Musashi Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 kurcze, czeka mnie jednak malowanie zderzaka. dzisiaj az auto umylem, jednak jest wyraznie ciemniejsze... kolory niby te same, ciekawe ze 2 lata roznicy robia az taka roznice
Madas Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 kurcze, czeka mnie jednak malowanie zderzaka. dzisiaj az auto umylem, jednak jest wyraznie ciemniejsze... kolory niby te same, ciekawe ze 2 lata roznicy robia az taka roznice kurcze aż nieprawdopodobne
Musashi Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 kurcze, czeka mnie jednak malowanie zderzaka. dzisiaj az auto umylem, jednak jest wyraznie ciemniejsze... kolory niby te same, ciekawe ze 2 lata roznicy robia az taka roznice kurcze aż nieprawdopodobne ano, auto doslownie wyszorowalem, czy aby nie takie brudne i teraz mam 2 opcje albo ubrac stary zderzak, ten podrzucic, albo postawic auto 3 dni i ni ejezdzic.
CHRISMEN Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 a może tylko polerka wystarczy?
Pepin Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 kumpel szuka listwy oświetlenia tablicy rejestracyjnej do A4 B7 kombi - może gdzieś komuś rzuciła się w oczy albo moze zna numer wg ETKI ?
Musashi Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 a może tylko polerka wystarczy? no ale przeciez nie bede dostosowywac auta do zderzaka [br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 21:52_________________________________________________zalatwilem lakiernika
Pepin Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 a może tylko polerka wystarczy? no ale przeciez nie bede dostosowywac auta do zderzaka [br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 21:52_________________________________________________zalatwilem lakiernika ło to już będzie auto po przejściach - malowany Panie zderzak .. to dzwon musiał być btw.: ja za zderzak dałem 250PLN - razem z tylną dokładką (malowanie)
variocustoms Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Musashi a ja zawsze miałem wrażenie, że zderzaki są zlekka ciemniejsze niż blacha, szczególnie na twoim i Madasa kolorze, zależy jak się stoi i kwestia oświetlenia
fantastic Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Audi nie do takiej zabawy niestety ale Fordzik w sam raz bo nawet mam lekko podniesionego i reduktor więc jest zabawa wpadlbys na spota, chetnie bym obejrzal twoje autko [br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 17:12_________________________________________________ a na spota sie wyrobisz? wlasnie, robimy spota 21ego? na spota dam rade - nima że boli :gwizdanie: [br]Dopisany: 16 Listopad 2010, 00:48_________________________________________________ Musashi a ja zawsze miałem wrażenie, że zderzaki są zlekka ciemniejsze niż blacha, szczególnie na twoim i Madasa kolorze, zależy jak się stoi i kwestia oświetlenia kiedyś jeden gościu co sie niby zna mi mówił że zderzaki są w innym odcieniu niż na karoserii bo to plastik, teraz oglądam inne a-czwórki czy tak rzeczywiście mają ??
Musashi Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 ło to już będzie auto po przejściach - malowany Panie zderzak .. to dzwon musiał być btw.: ja za zderzak dałem 250PLN - razem z tylną dokładką (malowanie) ano, dzwon jak byk tez mam ugadane 250 PLN. BTW razem z ramka tablicy rejestracyjnej dostalem komplet wkretow do jej mocowania [br]Dopisany: 16 Listopad 2010, 03:59_________________________________________________ Musashi a ja zawsze miałem wrażenie, że zderzaki są zlekka ciemniejsze niż blacha, szczególnie na twoim i Madasa kolorze, zależy jak się stoi i kwestia oświetlenia tak, ale u mnie jest jasniejszy, lakiery metalizowane pod niewielkim katem juz zmieniaja odcien. najgorzej jest na kolorze nach blau, taki jak ma Deszcz.
blind1 Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 doberczak [br]Dopisany: 16 Listopad 2010, 07:24_________________________________________________ wydaje mi sie ze ciemne lakiery szybciej traca wlasciwy odcien ale moge sie mylic, nie no to dzis mozesz na pelnym gazie wszedzie smigac [br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 08:08_________________________________________________ok, ide na inhalacje i spadam do pracy tylko czy lakiery ciemnieja czy jasnieja? no to milego dzionka. jakby co. ofoliuje sobie na rok cale auto z wyjatkiem zderzaka, na jakis kox kolor, to sie wyrownaja wydaje mi sie ze traca pelen kolor robia sie bardziej matowe z czasem a co z tym idzie w porownaniu z tym samym lakierem prysnietym na nowym elemecie wydaja sie miec lekko jasniejszy odcien dobry pomysl z tym oklejeniem, po paru latach kolorki beda sie zgadzaly :polew: [br]Dopisany: 16 Listopad 2010, 07:33_________________________________________________wstawac szkoda dnia [br]Dopisany: 16 Listopad 2010, 07:44_________________________________________________dzis chyba zaspales Marcinie [br]Dopisany: 16 Listopad 2010, 08:03_________________________________________________spadam do pracy[br]Dopisany: 16 Listopad 2010, 09:39_________________________________________________milego dnia, narson
Pepin Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 ło to już będzie auto po przejściach - malowany Panie zderzak .. to dzwon musiał być btw.: ja za zderzak dałem 250PLN - razem z tylną dokładką (malowanie) ano, dzwon jak byk tez mam ugadane 250 PLN. BTW razem z ramka tablicy rejestracyjnej dostalem komplet wkretow do jej mocowania u mnie też były ... ale chyba same śrubki i do niczego nie pasiły
hornet Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 Siema byki W piątek wybieram się do Was na ul. Grochowe Łąki 4. Lecę od Wrocławia i mam być na 10 na miejscu. Może podrzucicie info czy tam gdzieś się korkuje i ile muszę przyjąć na przejazd przez miasto do celu od rogatek.
nike21 Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 Grochowe Łąki tj. samo centrum. licz od Komornik (bo nie wiem o jakie rogatki Ci chodzi) ok 20-25 min to na bank dojedziesz...
Rekomendowane odpowiedzi