Pepin Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 może być niedziela oficjalnie ... a kto chętny na drinka w sobotni wieczór na mieście ?
Inkognito Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 niedziela jest trochę spokojniejszym dniem i mały relax np kręgle bilard lub coś mogło by wejść w grę
Piechol Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 ja za tydzień raczej odpadam, w sobotę będę z ojcem auto chyba oglądać a w poniedziałek ostatni egzam jeszcze...
Inkognito Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 a ja w niedziele jeszcze śmigne sobie na koncercik dżemu... :gwizdanie:
benoos Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 hmmmm .. a Ty masz brodę ? brodę mam, ale bez zarostu widziałem jak wychodziłeś z ludźmi z drugiego seansu, jadłem w tym czasie w KFC. Ja byłem na pierwszym, a poznałem Cię, bo wyglądałeś identycznie jak w swoim Avatarze :> co do filmu - mi się bardzo podobał, nie wierzyłem że 20min już przeleciało dopóki nie spojrzałem na zegarek może inaczej się ogląda jak się było na tej imprezie, fakt, było dużo ujęć z Corrami, ale dobrych ujęć, więc mi nie przeszkadzało a swoją drogą czerwony G0 VR6 to naprawdę gruby projekt ktoś napisał o sobocie .. Bart-S .. może w sobotę spotkamy się np.: na Mickiewicza w Billaroomie i wypijemy piwko , chętni pograją w billard .... ja mogę mieć kłopot z zabraniem kierowcy
Bart-S Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 K, ja odpadam. Dwie najbliższe wolne niedziele to 6 i 13 luty :/ Dlatego zaproponowałem sobotę - ale ustalajcie jak Wam wygodniej
Pepin Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 hmmmm .. a Ty masz brodę ? brodę mam, ale bez zarostu widziałem jak wychodziłeś z ludźmi z drugiego seansu, jadłem w tym czasie w KFC. Ja byłem na pierwszym, a poznałem Cię, bo wyglądałeś identycznie jak w swoim Avatarze :> Dobry avatar Ja byłem na pierwszym też ... a czekałem bo laski były na Megamocnym prawie do 14tej
benoos Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Rzeczywiście, widać Cię na foto, że siedzisz w drugim rzędzie ja siedziałem do góry po prawej, nad wejściem. Na afterparty też byłeś? ja się pojawiłem dopiero przed 16, bo miałem przygody z ochroną na parkingu Malty
Pepin Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 K, ja odpadam. Dwie najbliższe wolne niedziele to 6 i 13 luty :/ Dlatego zaproponowałem sobotę - ale ustalajcie jak Wam wygodniej w te niedziele nas nie ma .. ferie bendom w WLKP ... trza dziećmi się zająć
blind1 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 dobry z wieczora [br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 22:15_________________________________________________ może być niedziela oficjalnie ... a kto chętny na drinka w sobotni wieczór na mieście ? ja
jarko Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 V Edycja Polarków Klubowych >> ZAPISY << Serdecznie Zapraszam
Pepin Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 ktoś tu sie cieszył, że nie ma mrozu/śniegu ... polecam lekturę i statystyki obecności dzieci w przedszkolach/szkołach itp PS. oczywiście/niestety już marketing o szczepionkach ruszył ...
fantastic Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 z racji tego że 1 lutego wyjeżdżam do roboty też wpadnę na spota, mi jak zawsze pasuje sobota lub niedziela.
drosdek Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 myślę, że nie ma co zmieniać i standardowo niech będzie niedziele - wówczas i ja postaram się być
blind1 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 doberczak [br]Dopisany: 18 Styczeń 2011, 19:40_________________________________________________co łotry ?
Pepin Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Dla tych co klikają .. za dużo na FB http://www.forbes.pl/styl-zycia/artykul/techno/facebook-karmi-lwy,10281,1
Rekomendowane odpowiedzi