wentyl Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 :hi: siema i najlepsze życzenia dla nygusa MADASA :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 drosdek zapytam go jutro bo dzisiaj za późno, ja zapomniałem trochę bo miałem sajgon
nike21 Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 drosdek jutro powinienem dać Ci namiary na budowlańca, gadałem dzisiaj z nim, powiedział, że jutro się do mnie odezwie w temacie Bartek i coś wiadomo w temacie? Jeszcze raz zapytuje w razie czego, szybki solidny i w miarę tani majter lub brygada remontowa... gipsowanie mieszkania, plytk na podlodze w kuchni i korytarzu, przesunięcie drzwi i postawienie ściany oraz łazienka od a do z (płytki, montaż wod-kan oraz elektryki) jakby co proszę o namiary BTW Madas najlepszego [br]Dopisany: 22 Luty 2011, 21:43_________________________________________________aaaaa zapomniałem dodać, że prawdopodobnie wsio się zacznie po 15 kwietnia (wówczas podpisuję) ostateczna umowę co i gdzie kupiłeś?
Madas Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 dzięki jeszcze raz wszystkim za życzonka :notworthy:
drosdek Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 drosdek jutro powinienem dać Ci namiary na budowlańca, gadałem dzisiaj z nim, powiedział, że jutro się do mnie odezwie w temacie Bartek i coś wiadomo w temacie? Jeszcze raz zapytuje w razie czego, szybki solidny i w miarę tani majter lub brygada remontowa... gipsowanie mieszkania, plytk na podlodze w kuchni i korytarzu, przesunięcie drzwi i postawienie ściany oraz łazienka od a do z (płytki, montaż wod-kan oraz elektryki) jakby co proszę o namiary BTW Madas najlepszego [br]Dopisany: 22 Luty 2011, 21:43_________________________________________________aaaaa zapomniałem dodać, że prawdopodobnie wsio się zacznie po 15 kwietnia (wówczas podpisuję) ostateczna umowę co i gdzie kupiłeś? 3 pokoje - 63 m2 na chrobrego
variocustoms Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 nowe czy second hand ? jak możesz to daj cenę na PW tak dla porównania jak to wygląda w porównaniu do Swarzędza
blind1 Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 doberek [br]Dopisany: 23 Luty 2011, 12:03_________________________________________________ :shocked:
Pepin Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 Takie tam ... Nie odejdę! - powiedział Mubarak. Odejdziesz! - powiedział mu Barack.
blind1 Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 doberek [br]Dopisany: 24 Luty 2011, 08:37_________________________________________________ Takie tam ... Nie odejdę! - powiedział Mubarak. Odejdziesz! - powiedział mu Barack. :polew: dobre dobre
Rekomendowane odpowiedzi