variocustoms Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Ode mnie i mojej rodzinki także wszystkiego najlepszego na święta dla całej ekipy z WLKP
drosdek Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zdrowy i radosnych dla wszystkich :> i aby brzuchy za duże nie wyszły coby Aczwórki pociągnęły te sadła
blind1 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 doberczak [br]Dopisany: 24 Kwiecień 2011, 19:00_________________________________________________doberek z ranca
drosdek Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 siema chłopaki, mam poważny problem.... dziś jak wracałem do Poznania to coś mi się stało z autem...., gdy wciskam pedał gazu obroty idą jak szalone do góry, ale auto wogóle nie przyśpiesza... od 2000 do 4000 obrotów to jest chwila, tylko, że to tylko wchodzą obroty a nie przekłada się to na przyśpieszenie... jakieś pomysły? jutro muszę jechać do magika
drosdek Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 no ja raczej nie obstawiam turbiny.... chyba mi się sprzęgło skończyło ;( pytanie tylko czy samo sprzęgło czy do tego jeszcze dwumas dodać
drosdek Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 a macie kogoś zaufanego od sprzęgła ?
Piechol Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 a macie kogoś zaufanego od sprzęgła ? ja mogę polecić tych co mi robili niedawno Ziomki od Karola, tylko mają kawałek za Poznaniem siedzibę...
drosdek Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 już oddałem do kolesia co mi z servem grzebał.... kur.... dwumasik i sprzęgło poszło się...
Piechol Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 już oddałem do kolesia co mi z servem grzebał.... kur.... dwumasik i sprzęgło poszło się... bywa... ja też jestem teraz trochę ogołocony z kasy, ale wróciła przyjemność z jazdy w końcu
drosdek Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 daj spokój.... w ciągu 1,5 miecha wyrzucę 7 tys na auto... wpierw wymyśliłem wymianę rozrządu, ale dodatkowo poszły paski alternatora i łączniki wahaczy z tyłu, no i zmieniłem jeszcze olej w skrzyni, potem okazało się, że hamulce się skończyły więc wymiana całych hamulców, no a przy okazji się okazało, że wahacze z przodu do wymiany... no a teraz sprzęgło... normalnie teraz to będzie funkiel nufka
Piechol Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 to teraz już nie ma się co psuć, tylko się cieszyć
drosdek Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 no miejmy nadzieje... :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 nie martw się drosdek, każdy coś wydaje na auto, jak ja kupiłem moje w zeszłym roku i zacząłem nim jeździć to co chwila coś padało i się uzbierało też ponad 6000 ale odpukać na razie spokój mam
Madas Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 cześć :hi: Drosdek tak czasami bywa z tymi naszymi autami - oby teraz już nic sie nie psuło
Rekomendowane odpowiedzi