blind1 Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 blind1 nie rutyna tylko szałapuctwo, w miejscu gdzie walnąłem były krzaki i murek i cień a kamerka akurat nie łapie tego fragmentu zderzaka, wjeżdżałem tyłem i był wysoki krawężnik, dałem lekko po garach i jebs, ale zderzak może u bojlarza zrobię albo wyklepię sam bo chrom nie został uszkodzony jako tako tak to czasami Bartasie bywa [br]Dopisany: 06 Maj 2011, 12:08_________________________________________________ ja jestem wkuty bo wczoraj wy***ałem w murek i tylny zderzak wgnieciony w 2 miejscach, pomimo kamerki cofania :wallbash: vario czy to moze odezwala sie rutyna a może bardziej ślepota? :polew: [br]Dopisany: 06 Maj 2011, 12:08_________________________________________________spadam do pracy, milego dnia.narson
variocustoms Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 Piechol z oczami jeszcze nie mam problemu
Bart-S Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 Piechol z oczami jeszcze nie mam problemu Bartas ale ściema - pewnie jakiś fajny MILF przechodził no i zagapiło się
Madbar Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 Bartas ale ściema - pewnie jakiś fajny MILF przechodził no i zagapiło się MILF czy raczej MIFL?
variocustoms Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 żona siedziała obok mnie i to dla mnie najlepszy MILF :0
Piechol Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 MILF czy raczej MIFL? MILF to wiadomo ale MIFL?
fantastic Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 widzeę że poznański ożył od razu - no to już wiadomo o czym będziemy gadać [br]Dopisany: 06 Maj 2011, 18:52_________________________________________________btw. MIFL to skrót od Madeline Island Ferry Line albo Midland Industrial Flooring Ltd. :gwizdanie:
Piechol Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 hyhy http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=202420.msg2391433;topicseen#msg2391433
Bart-S Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 widzeę że poznański ożył od razu - no to już wiadomo o czym będziemy gadać [br]Dopisany: 06 Maj 2011, 18:52_________________________________________________btw. MIFL to skrót od Madeline Island Ferry Line albo Midland Industrial Flooring Ltd. :gwizdanie: Maciek kiedy wracasz do PL?
Madbar Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 I teraz bez podśmiehujek proszę.... Nie znałem określenia MILF( ale od czego Wikipedia ) to na szybko ulożyłem: MIFL- Młoda I Fajna Laska....... No ale człowiek uczy się całe życie.....
Piechol Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 I teraz bez podśmiehujek proszę.... Nie znałem określenia MILF( ale od czego Wikipedia ) to na szybko ulożyłem: MIFL- Młoda I Fajna Laska....... No ale człowiek uczy się całe życie..... :doh1:
Piechol Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 to nie był ani śmiech, ani inny hujek człowiek się uczy całe życie
variocustoms Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 Fan co Ty wiesz o MILFach oryginalnie Mother I'd Like to f*ck czyli Mammasita czyli zajefajna mamuśka Madbar co do twojej wersji MIFL to wolę jednak MILF ale Panowie jest jeszcze tzw. FILF czyli my fajnki tatuśkowie, dotyczy tylko tatuśków, czyli mnie, Madasa, Madbara i Pepina no i jeszcze kilku z Wlkp.
Rekomendowane odpowiedzi