variocustoms Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 świece to tylko wykręcić i sptawdzić jaki stan i jaka przerwa
Pepin Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 długo kręci aż w końcu odpali ... wtedy czuć benzynkę i gaziorek czasem po przejechaniu 2km i zgaszeniu trzeba odczekać 1oo minut żeby odpalił
variocustoms Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 w Swarzędzu mam fajnego gazownika, zakładał gaz do mojego smoka, otwierają teraz serwis, numer 602869344 możesz się powołać na mnie czyli właściciela Forda F-150 pick-up, może coś zaradzi z problemem
nike21 Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 długo kręci aż w końcu odpali ... wtedy czuć benzynkę i gaziorek czasem po przejechaniu 2km i zgaszeniu trzeba odczekać 1oo minut żeby odpalił do sprawdzenia układ zapłonowy cały (kopułka, palec, kable, świece) i sprężanie najlepiej z próbą olejową - każdy mechanik to zrobi. można jeszcze zerknąć na filtry paliwa i gazu ew. wymienić jak wszystko wyjdzie dobrze to do gazownika jechać... a na PB dobrze odpala?
CHRISMEN Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 Współczucia Bartas, ale czarno to widzę, pewnikiem za 2 tyg pismo o umorzeniu postępowania i d*pa blada Tak było u mnie a też próbowałem pytać, dzwonić, ogłaszać i nic A tak w ogóle to pewny jesteś zleceniodawcy naprawy?
Iverson Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 Hi. Bartek przeczytałem temat i naprawdę mi przykro , że Ciebie to spotkało ale tak to jest "złego diabli nie biorą" . sprawa bardzo dziwna , bo albo byłes non stop pod obserwacją albo , było to auto wystawione na kradzież (btw czy kupione w PL??) , już słyszałem o takich wypadkach , że skradziono u mechanika jak gdyby nic . Nie potrafię pomóc więc zostaje mi tylko życzyć powodzenia w pomyślnym rozwiązaniu sprawy , trzymam kciuki . Co tam ekipa wogóle słychać , Nikuś graty córeczki . Aaaa wchodzę dzisiaj do pobliskiego marketu w Bielsku i na półce z browarami patrzę , a tu piwo z browaru z Czarnkowa -wziąłem 10 heh, przypomniały mi się stare dobre czasy ehhhhh tęsknię za Wlkp. ;(
Adas Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 Co tam ekipa wogóle słychać , Nikuś graty córeczki . Aaaa wchodzę dzisiaj do pobliskiego marketu w Bielsku i na półce z browarami patrzę , a tu piwo z browaru z Czarnkowa -wziąłem 10 heh, przypomniały mi się stare dobre czasy ehhhhh tęsknię za Wlkp. ;( co jest kozi bobku ? ze 100 lat Cię nie widzieliśmy byś kiedyś chociaż przyjechał na ogólnopolski :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 co jest kozi bobku ? ze 100 lat Cię nie widzieliśmy byś kiedyś chociaż przyjechał na ogólnopolski :gwizdanie: Ty konusie , wyślę Ci zdjęcie na pw to sobie pamięciówkę strzelisz , no jak letni będzie w Pile , bądź łokolicy to przydeptam hehe .Madas dzięki za zapro , kiedyś skorzystam :>
blind1 Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 doberczak z rana [br]Dopisany: 31 Lipiec 2011, 09:05_________________________________________________chwile mnie nie bylo a tu sie dzialo [br]Dopisany: 31 Lipiec 2011, 09:06_________________________________________________Bartasie nie zazdroszcze tobie tj sytuacji, zycze by sprawa sie jakos rozwiazala,szybko i pozytywnie.[br]Dopisany: 31 Lipiec 2011, 09:08_________________________________________________quwa!!! co za bydlaki sa na tym swiecie , za...... takiego to malo,odp.... rece i nogi i niech sie meczy do konca swoich dni bydlak
Pepin Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 długo kręci aż w końcu odpali ... wtedy czuć benzynkę i gaziorek czasem po przejechaniu 2km i zgaszeniu trzeba odczekać 1oo minut żeby odpalił do sprawdzenia układ zapłonowy cały (kopułka, palec, kable, świece) i sprężanie najlepiej z próbą olejową - każdy mechanik to zrobi. można jeszcze zerknąć na filtry paliwa i gazu ew. wymienić jak wszystko wyjdzie dobrze to do gazownika jechać... a na PB dobrze odpala? o zapomniałem o Tobie ... do Swarzędza jest kawałek, a do Suchego mam blisko ... zadzwonię jutro albo wieczorem to pogadamy
drosdek Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 @ Bart-S Bartku współczuje... moim zdaniem jumacze wiedzieli, że auto jest bez AC i jest obserwowali a jak trafili na chwilę nieuwagi to je zakosili... to nie był przypadek tylko zorganizowana akcja... nie chcę też straszyć, ale możliwe, że Twoja audiczka była obserwowana a ta poszła przy okazji, bo była łatwym łupem... generalnie nie zazdroszczę sytuacji... BTW słyszeliście o ZEDERze? @ Nike21 Michu jeszcze raz graty i wszystkiego najlepszego dla dziewczyn...
nike21 Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 jeszcze raz dzięki za życzonka cały czas się uczę zachowań małej więc z dnia na dzień będzie coraz lepiej Bart-S jak tam na froncie? jakieś newsy?
Bart-S Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 Niestety nic nowego. Pozostało czekać :/
Madas Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 hej :hi:[br]Dopisany: 31 Lipiec 2011, 22:24_________________________________________________ :hi:
drosdek Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 witam [br]Dopisany: 01 Sierpień 2011, 13:52_________________________________________________widzę Adaś, że już po robocie :gwizdanie:
Madas Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 dzisiaj nie byłem ponieważ angina mnie złapała
Rekomendowane odpowiedzi