Bart-S Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 No to parkujemy tam gdzie zwykle i najwyżej na spocie obada się tą miejscówkę
Pepin Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Madas, jak forma, kiedy ściganko ? tu dopiero sprinterzy
Madas Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 możemy pobiec na początku września ... biegam ale czasu nie mierzyłem
Pepin Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 możemy pobiec na początku września ... biegam ale czasu nie mierzyłem szkoda, że w tym roku na letnim nie byliśmy .. może odłożymy na przyszły rok i po 2óch piwkach jakiś start ?
Banan Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Jeśli nie pojadę na niedzielny obiadek do PWR to będe tylko trzeba będzie auto umyć bo wstyd Update listy (7-wspaniałych):- Piechol - Madas - Vario - Bart-S - Gwerty - Pepin - Drosdek - Bendzji
Madas Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 możemy pobiec na początku września ... biegam ale czasu nie mierzyłem szkoda, że w tym roku na letnim nie byliśmy .. może odłożymy na przyszły rok i po 2óch piwkach jakiś start ? dla mnie bomba
Musashi Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 możemy pobiec na początku września ... biegam ale czasu nie mierzyłem szkoda, że w tym roku na letnim nie byliśmy .. może odłożymy na przyszły rok i po 2óch piwkach jakiś start ? dla mnie bomba a moze po dwoch to wchodze
Madas Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 możemy pobiec na początku września ... biegam ale czasu nie mierzyłem szkoda, że w tym roku na letnim nie byliśmy .. może odłożymy na przyszły rok i po 2óch piwkach jakiś start ? dla mnie bomba a moze po dwoch to wchodze ponownie jestem zaaaaa :>
variocustoms Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 ja mogę startować po 4 mocnych Okocimiach
Bart-S Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 lkndslnfsdflllll;;sfdsdoooo ;l;ll;sssssss :beer1:
Musashi Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 dzien dobry. lkndslnfsdflllll;;sfdsdoooo ;l;ll;sssssss :beer1: ostro bylo widze ale wreszcie jakis sensowny post możemy pobiec na początku września ... biegam ale czasu nie mierzyłem szkoda, że w tym roku na letnim nie byliśmy .. może odłożymy na przyszły rok i po 2óch piwkach jakiś start ? dla mnie bomba a moze po dwoch to wchodze ponownie jestem zaaaaa :> ja mogę startować po 4 mocnych Okocimiach kto przepije
Piechol Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 ...doooo ;l;ll;sssssss :beer1: a ten tylko o d*pach
Musashi Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 ...doooo ;l;ll;sssssss :beer1: a ten tylko o d*pach
Musashi Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 pismo obrazkowe? wciaz promile.... ?
Pepin Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 dlaczego Musashi i Barts mają kolor zielony .. teraz myślę że Barts sam sobie odpowiada na posty
Musashi Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 dlaczego Musashi i Barts mają kolor zielony .. teraz myślę że Barts sam sobie odpowiada na posty trzeba nie tylko patrzec na kolory, ale i czytac
variocustoms Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Marcin będziesz na spocie jutro?
Rekomendowane odpowiedzi