Madas Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 No to parkujemy tam gdzie zwykle i najwyżej na spocie obada się tą miejscówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Madas, jak forma, kiedy ściganko ? tu dopiero sprinterzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 możemy pobiec na początku września ... biegam ale czasu nie mierzyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 możemy pobiec na początku września ... biegam ale czasu nie mierzyłem szkoda, że w tym roku na letnim nie byliśmy .. może odłożymy na przyszły rok i po 2óch piwkach jakiś start ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Jeśli nie pojadę na niedzielny obiadek do PWR to będe tylko trzeba będzie auto umyć bo wstyd Update listy (7-wspaniałych):- Piechol - Madas - Vario - Bart-S - Gwerty - Pepin - Drosdek - Bendzji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 możemy pobiec na początku września ... biegam ale czasu nie mierzyłem szkoda, że w tym roku na letnim nie byliśmy .. może odłożymy na przyszły rok i po 2óch piwkach jakiś start ? dla mnie bomba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 możemy pobiec na początku września ... biegam ale czasu nie mierzyłem szkoda, że w tym roku na letnim nie byliśmy .. może odłożymy na przyszły rok i po 2óch piwkach jakiś start ? dla mnie bomba a moze po dwoch to wchodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 możemy pobiec na początku września ... biegam ale czasu nie mierzyłem szkoda, że w tym roku na letnim nie byliśmy .. może odłożymy na przyszły rok i po 2óch piwkach jakiś start ? dla mnie bomba a moze po dwoch to wchodze ponownie jestem zaaaaa :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 ja mogę startować po 4 mocnych Okocimiach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 lkndslnfsdflllll;;sfdsdoooo ;l;ll;sssssss :beer1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 dzien dobry. lkndslnfsdflllll;;sfdsdoooo ;l;ll;sssssss :beer1: ostro bylo widze ale wreszcie jakis sensowny post możemy pobiec na początku września ... biegam ale czasu nie mierzyłem szkoda, że w tym roku na letnim nie byliśmy .. może odłożymy na przyszły rok i po 2óch piwkach jakiś start ? dla mnie bomba a moze po dwoch to wchodze ponownie jestem zaaaaa :> ja mogę startować po 4 mocnych Okocimiach kto przepije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 ...doooo ;l;ll;sssssss :beer1: a ten tylko o d*pach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 ...doooo ;l;ll;sssssss :beer1: a ten tylko o d*pach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 pismo obrazkowe? wciaz promile.... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Ojj na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 dlaczego Musashi i Barts mają kolor zielony .. teraz myślę że Barts sam sobie odpowiada na posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 dlaczego Musashi i Barts mają kolor zielony .. teraz myślę że Barts sam sobie odpowiada na posty trzeba nie tylko patrzec na kolory, ale i czytac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Marcin będziesz na spocie jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi