Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A gdzie jest nasz ranny ptaszek .. Blind :) ?

:hi:[br]Dopisany: 30 Sierpień 2011, 07:50_________________________________________________

co tam panowie witalscy?

a dzieje sie, dzieje :cool1:

a co w ciąży jesteś ... ?

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

cześć :hi:

Szajbus będzie miał dziecko :shocked::naughty::evil:

Opublikowano

a co w ciąży jesteś ... ?

cześć :hi:

Szajbus będzie miał dziecko :shocked::naughty::evil:

nie no, az tak, sie nie dzieje :decayed:

Opublikowano

Witam :hi:,

Panowie znacie może jakiegoś dobrego machera w Poznaniu lub okolicach który podejmie się wymiany magla w moim samochodzie. Mój mechanik prawdopodobnie wyjechał na urlop a ja muszę w trybie pilnym dokonać wymiany :confused4:

Opublikowano

Panowie znacie może jakiegoś dobrego machera w Poznaniu lub okolicach który podejmie się wymiany magla w moim samochodzie. Mój mechanik prawdopodobnie wyjechał na urlop a ja muszę w trybie pilnym dokonać wymiany :confused4:

http://www.woytech.pl/

byłem w piątek z marszu praktycznie na wymianie akumulatora (obrócił się imbus w śrubie i nie mogłem sam wyjąć) i Wojtek mówił, ze jest w miarę spokojnie.[br]Dopisany: 30 Sierpień 2011, 10:25_________________________________________________kto ma trawnik i zrobi konkurencję :) ?

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/228842_2237206459418_1525683909_32410150_4509001_n.jpg

Opublikowano

http://www.woytech.pl/

byłem w piątek z marszu praktycznie na wymianie akumulatora (obrócił się imbus w śrubie i nie mogłem sam wyjąć) i Wojtek mówił, ze jest w miarę spokojnie.[br]Dopisany: 30 Sierpień 2011, 10:25_________________________________________________kto ma trawnik i zrobi konkurencję :) ?

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/228842_2237206459418_1525683909_32410150_4509001_n.jpg

Ok dzięki za namiary :good: Za chwilę mam dostać jeszcze jeden namiar i jak by coś nie wypaliło to na pewno zadzwonię do Wojtka ;)

Opublikowano

Witam :hi:

Panowie i Panie, w sobotę lecę na wakacje z Poznania. Który parking strzeżony w okolicy lotniska polecacie? z góry dzięki za pomoc :good:

Opublikowano

jedrekx, jest nowo otwart parking na Bukowskiej ok 2 km od lotniska, transfer chyba free of charge

Opublikowano

Witam :hi:

Panowie i Panie, w sobotę lecę na wakacje z Poznania. Który parking strzeżony w okolicy lotniska polecacie? z góry dzięki za pomoc :good:

o której lecisz w sobotę i kiedy wracasz?

jak możesz to wejdź na GG

Opublikowano

nie jestem na swoim kompie dlatego nie za bardzo mogę wejść na gg. Lecimy w sobotę o 12:05, wracam 10.09 ok 11:20. zależy mi żeby było jak najbliżej lotniska, czytałem o parkingu na Bukowskiej 237 i ma dobre opinie. na początku myślałem o "różowym", ale są bardzo różne opinie na jego temat

Opublikowano

nie jestem na swoim kompie dlatego nie za bardzo mogę wejść na gg. Lecimy w sobotę o 12:05, wracam 10.09 ok 11:20. zależy mi żeby było jak najbliżej lotniska, czytałem o parkingu na Bukowskiej 237 i ma dobre opinie. na początku myślałem o "różowym", ale są bardzo różne opinie na jego temat

myślałem, że u mnie w firmie bym Cię "przezimował", ale następny weekend jestem poza Poznaniem i nie miałby kto Cię wypuścić :(

O tym piszesz?

http://www.parkinglotniskopoznan.pl/strony/cennik

Opublikowano

tak, dokładnie o tym :)

Pepin, dziękuję za dobre chęci :notworthy:

Opublikowano

Panowie czy robicie jakiś spocik w niedzielę?

i czy znajdą się jacyś chętnie żeby dołożyć 2 sztukom 1,9tdi w budzie b5? tylko rolka?

głównie szukamy modzonych 3,0tdi :hi:

Opublikowano

Ale w sensie co to jest czy numer części? :)

Wąż do intercoolera. Wyczyść - daj nową opaskę i zobacz co się będzie działo. :wink4:

Opublikowano

mi kiedyś puściła obejma to w ogóle nie chciał jechać :gwizdanie:

Opublikowano

Panowie czy robicie jakiś spocik w niedzielę?

i czy znajdą się jacyś chętnie żeby dołożyć 2 sztukom 1,9tdi w budzie b5? tylko rolka?

głównie szukamy modzonych 3,0tdi :hi:

siemka, spot raczej za dwa tyg. czyli 11.09 :mysli: a tak w ogóle to chyba brak u nas modzonych 3.0tdi :no:

Opublikowano

Ok dzięki, musze gdzieś taki zakupić, bo dzisiaj zdjąłem osłone silnika i patrze a tam niespodzianka. Widać że coś kombinowane jest, poowijane, jakieś kolanko metalowe w środku. Może wiecie gdzie taki wąż zakupie?