Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: Maxcudo dopracuj sobie podpis bo coś się rozlazł
  • Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: Maxcudo dopracuj sobie podpis bo coś się rozlazł

Co masz na myśli?? :mysli:
Opublikowano

16. Na forum dopuszczalne jest używanie avatar’ów jednakże jego wielkość nie powinna być większa niż 50 kB. Większe avatary będą usuwane przez Zarząd Klubu bez obowiązku poinformowania o tym fakcie osoby zainteresowanej. Użyte avatary nie powinny nawiązywać swoją tematyką do treści opisanych w punktach 10, 11 i 12 niniejszego Regulaminu.

Podpis (razem z obrazkiem) nie powinien przekraczać rozmiaru 5 linijek tekstu.

Maksymalny rozmiar obrazka/bannera umieszczonego w podpisie, pod warunkiem, że nie ma nad/pod nim tekstu to 768px × 100px (wielkość w miarę rozsądku). Jeżeli nad/pod obrazkiem znajduje się tekst jego wysokość musi być mniejsza (patrz 1 zdanie).

Nie przestrzeganie tych zapisów będzie skutkowało natychmiastowym usunięciem wszystkiego co jest w podpisie.

Zarząd Klubu nie jest zobowiązany informować osoby zainteresowanej o usunięciu podpisu niezgodnego z Regulaminem Forum.

Wyciąg z regulaminu forum, avatar też masz za duży

Opublikowano

:wstydliwy:

Już zmieniam :gwizdanie:

Opublikowano

nie każdy czyta dokładnie regulamin, mogło być tak, że zniknęło by wszystko i byś się zdziwił :gwizdanie:

Opublikowano

a tak może być?? Ostatnio mi zniknął opis w podpisie, ale fotka została :kox:

Opublikowano

moderatorzy mają prawo usunąć to co niezgodne z regulaminem a nawet kropka czasami zapodać

Opublikowano

Po co komu siłka :gwizdanie: :gwizdanie:

Tug Toner

Opublikowano

coś w tym jest, np. power ball - 3 minuty kręciłem i łapa mnie bolała :gwizdanie:

Opublikowano

doberek z rana :hi:[br]Dopisany: 06 Grudzień 2011, 08:47_________________________________________________

coś w tym jest, np. power ball - 3 minuty kręciłem i łapa mnie bolała :gwizdanie:

:polew:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

dobry :hi:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2011, 07:53_________________________________________________od wczoraj to za bardzo z tym pisaniem sie nie wysililicie :tongue4:

Opublikowano

W ogólę coś tu ostatnio cicho :gwizdanie:

Opublikowano

jakby ktoś był zainteresowany to mam oryginalne felgi 21cali od Q7 s-line (takie jak RS6 2) z kiepskimi oponami,

albo 19cali od A8 s-line (słoneczka), też ori z oponami bdb 235/35/ZR19

piszę tutaj żeby ożywić temat ;)

Opublikowano

[/size]_________________________________________________BARTASIE myslalem ze zapomniales juz ze masz kolegow w pyrlandii :cool1:

no co Ty :cool1:

dalej jestem w top 10 najaktywniejszych w wątku poznańskim

jestem jutro w poznaniu więc Panowie jak ktoś chętny na piwko wieczorek to telefon macie

Opublikowano

Witam,

Panie i Panowie, pragnę z radością zakomunikować i ogłosić wśród Towarzystwa, że dnia 6 grudnia 2011 o godzine 1:47 szczęśliwie o czasie urodziła się nasza druga córcia Dominika. W ten sposób udało nam się odejść od chińskiego modelu rodziny 2+1 i przejść na 2+2. Niech Żyje św. Mikołaj za taki prezent.

Opublikowano

Madbar gratulejszon, dlaczego nie Mikołajka ???

Opublikowano

doberek z rana :hi:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2011, 07:35_________________________________________________

Witam,

Panie i Panowie, pragnę z radością zakomunikować i ogłosić wśród Towarzystwa, że dnia 6 grudnia 2011 o godzine 1:47 szczęśliwie o czasie urodziła się nasza druga córcia Dominika. W ten sposób udało nam się odejść od chińskiego modelu rodziny 2+1 i przejść na 2+2. Niech Żyje św. Mikołaj za taki prezent.

gratulacje Bartasie !!! zdrowka dla malenstwa zycze ...[br]Dopisany: 09 Grudzień 2011, 07:37_________________________________________________

[/size]_________________________________________________BARTASIE myslalem ze zapomniales juz ze masz kolegow w pyrlandii :cool1:

no co Ty :cool1:

dalej jestem w top 10 najaktywniejszych w wątku poznańskim

jestem jutro w poznaniu więc Panowie jak ktoś chętny na piwko wieczorek to telefon macie

chetnie bym wysiorbal z Toba browara ale termin mi nie pasi. najwczesniej w styczniu dam rade :wink4:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2011, 07:38_________________________________________________

jakby ktoś był zainteresowany to mam oryginalne felgi 21cali od Q7 s-line (takie jak RS6 2) z kiepskimi oponami,

albo 19cali od A8 s-line (słoneczka), też ori z oponami bdb 235/35/ZR19

piszę tutaj żeby ożywić temat ;)

czy te 19 pasuja rozstawem do a4? jezeli tak to zapodaj jakas fotke na pw no i kwote ktora chcesz za nie