drosdek Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 u siebie przed blokiem upolowałem srebną B6 na rejestracji PP 82377 z ramką klubową, kto to? Obniżona i z tyłu naklejka ECU PROJECT ? Ja już ja kilka razy upolowałem pod uczelnią i też nie wiem kto to dokładnie ta sama... choć to obniżenie to wygląda jakby lodówkę woził
drosdek Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 aha A Ty Bartek też obniżyłeś auto... na avatarze ??
variocustoms Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 znalazłem taką funny avkę jak bym miał obniżać to tylko air ride wchodzi w rachubę ale nie mam zamiaru obniżać auta
variocustoms Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 ekipa się schodzi :gwizdanie:
blind1 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 ekipa się schodzi :gwizdanie: czesc Bartasie, w piatek wieczorkiem bede znow w swarzedzu. moze wpadniesz na warsztacik na kawczaka albo cos innego
variocustoms Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 zobaczę o której wrócę z Kaliszforni, puść mi na PW polski nr tel to się zdzwonimy
variocustoms Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Adaś, jest minimalna poprawa ale jak długo pociągnie na sterydach to nie mamy pojęcia, na razie najgorsze objawy są stłumione
Madas Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 to dobrze .... życzę wszystkiego dobrego Klaudii
Rekomendowane odpowiedzi