Musashi Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 doberek doberek, jak tam 3gs? prace ruszyly? Marcinie dzis wracam do sremu ,zobacze czy przesylka doszla a jezeli tak to zabieram sie za przekladke :gwizdanie:[br]Dopisany: 24 Luty 2012, 09:34_________________________________________________milego dzionka zycze cierpliwosci i powodzenia w dlubaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Dzien doberek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 uff, forum znów działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 miało działać dopiero od 20! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 byly przecieki ze zadzialalo wczesniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Witam Był ktoś na spocie w niedziele? Ja wpadłem o 16 ale nikogo nie było wiec tak 10-15 po 16 pojechałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Siemka, ale to forum dziwnie teraz wygląda, trzeba się przyzwyczaić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 przyzwyczaimy się. Jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 ja sie juz przyzwyczailem ---------- Post added at 21:38 ---------- Previous post was at 21:38 ---------- Witam Był ktoś na spocie w niedziele? Ja wpadłem o 16 ale nikogo nie było wiec tak 10-15 po 16 pojechałem spoty organizujemy co 2 tygodnie. teraz w niedziele bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Musashi zrób porzadek ze swoim podpisem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 koledzy jak tam zdrówko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 zdrowie jako takie w końcu forum wróciło ---------- Post added at 22:35 ---------- Previous post was at 22:35 ---------- widzę @slo kropka już nie masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 o, faktycznie nawet nie zwróciłem uwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 to już nie pij więcej:laughing2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 tzn nie zwróciłem uwagi o kropce to że forum wróciło to widzę ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Musashi zrób porzadek ze swoim podpisem czekam na kropka ---------- Post added at 22:46 ---------- Previous post was at 22:44 ---------- zdrowie jako takie w końcu forum wróciło widzę @slo kropka już nie masz amnestia tymczasowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 strasznie dziwnie się czuje na nowym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 ale ludzie sa wciaz ci sami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 ale bajzel mają ludzie z podpisami hihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi