variocustoms Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 powitać ---------- Post added at 20:47 ---------- Previous post was at 20:47 ---------- jak tam Musa, wiesz już czy dotrzesz do BT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 powitać---------- Post added at 20:47 ---------- Previous post was at 20:47 ---------- jak tam Musa, wiesz już czy dotrzesz do BT? zazdroszcze wam tej BT ale niestety obowiązki ---------- Post added at 21:13 ---------- Previous post was at 21:11 ---------- witam opony na lato do mnie juz doszły. mysle ze w piatek naciagne je na felgi. a po niedzieli beda juz siedział pewły letni setup na aucie ja szukam do siebie 225/45/18 jak by ktoś miał coś takiego na opchnięcie to proszę o PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Wrrr u mnie znowu inea swiruje, neta nie mam i z ajfona musze pisac.. Trzeba chyba bedzie zmienic dostawce internetu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krauzik Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 siemano panowie orientujecie sie moze kiedy jest jakis spocik w wlkp i gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 pewnie w Poznaniu w ten weekend w CH King Cross Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krauzik Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 gdzie dokladnie ten King Cross? nie jestem z Poznania wiec nie czaje zbytnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 okolice Ławicy czyli lotniska a dokładnie ul. Bukowska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krauzik Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 dla Ciebi jak walisz z Jarocina wjechać z Katowickiej na A2, zjechać w Komornikach i kierować się na lotnisko, trudno nie trafić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krauzik Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 wiem wiem juz tylko kiedy dokladnie i o ktorej godz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 standard to 16ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 powitać---------- Post added at 20:47 ---------- Previous post was at 20:47 ---------- jak tam Musa, wiesz już czy dotrzesz do BT? gdybym mial jechac w tym tygodniu, juz by nie wypalilo. wole narazie jeszcze sie nie deklarowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 a jakie szanse ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 No Witam po długiej karencji ale z braku czasu, wyjazdu i ... no cóż już jestem , slo jak tam szyby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 cze quba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHRISMEN Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 a w związku z ładną pogodą nie robimy spota na parkingu pod Złotymi Łukami na Franowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 cze, cze wszystkim, na spota oczywiscie dotre jednak mam pytanko, stare gumy na lato poszly na smietnik i potrzebuje nowe, macie jakas wyszukana marke i model? potrzebne 205/55 R16 ---------- Post added at 23:43 ---------- Previous post was at 23:41 ---------- a i jeszcze jedno dajcie znac czy spot w KC czy gdzie indziej jakby mnie tu nie bylo to Madas ma do mnie nr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Qbazulu, no muszę się w końcu wybrać na szybki, jednak mam wiksy na uczelni i nie mam czasu za bardzo. Ale muszę się w końcu wybrać. ps, http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?228475-Na-jaki-kolor-pomalowa%E6-felgi-ANKIETA-) co myślicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 to prost szyby na czorno, ringi na czorno i fele nz czarno, ogółem WSZYSTKO NA CZORNO ---------- Post added at 23:46 ---------- Previous post was at 23:46 ---------- to są 17 - nachy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi