Madas Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 no u nas kiepsko dziś ze śniegiem, bo ten wczorajszy już cały rozjeździliśmy i nie bardzo jest gdzie sie ślizgać no i dobrze, oczekuje kiedy znow bedzie 10 i wiecej C :gwizdanie: ja też lubie jak jest ponad 10 najlepiej tak ze 20 stopni :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 no u nas kiepsko dziś ze śniegiem, bo ten wczorajszy już cały rozjeździliśmy i nie bardzo jest gdzie sie ślizgać no i dobrze, oczekuje kiedy znow bedzie 10 i wiecej C :gwizdanie: ja też lubie jak jest ponad 10 najlepiej tak ze 20 stopni :gwizdanie: piwa mu i frytek
Musashi Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 no ostatnio znowu frytki szamam .... no patrz, widzisz.. to tylko sie piwa teraz spodziewaj..
Młodzik Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 ja wole jak jest -5 i duuuuużo śniegu :gwizdanie:
Madas Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 mam w lodówce z 10 szt Carlsberga :gwizdanie:
Yelo Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 mam w lodówce z 10 szt Carlsberga :gwizdanie: Carlsberg? Toż to sikacz
Madas Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 mam w lodówce z 10 szt Carlsberga :gwizdanie: Carlsberg? Toż to sikacz dlaczego
Yelo Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Ja mam zupełnie inny gust, Carlsberga wypijam tylko w ostateczności (np. jak to jedyne piwo w pubie). Lech, Żywiec, Tyskie, z zagranicznych Heniek, Grolsch, tyle mi do głowy na początek przychodzi.
Młodzik Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Lech premium - ostatnio według mnie THE BEST
Madas Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 ja też pije Lecha, żywca i Tyskie a kiedyś często Warke z wiadomych względów choć piwo beznadziejne :gwizdanie:
Yelo Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 ja też pije Lecha, żywca i Tyskie a kiedyś często Warke z wiadomych względów choć piwo beznadziejne :gwizdanie: No to tylko ten Karolek cosik odstaje od poziomu
pet3r Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 no Panowie gusta mamy podobne - Lech, Tyskie, Heineken i nieśmiertelna Warka Strong (chyba 2. raz zmienili recepturę bo znów jest taka jak dawniej) a jeżeli chodzi o latanie bokiem, to spaliłem wczoraj sprzęgło przy bączku i pupa z driftem, trza odkładać na wymianę... ;(
Yelo Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 gusta mamy podobne fakt, np. wszyscy jeździmy Audi
variocustoms Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Haj, filmiki średnie na jeża, jak na drift to na Streets of Antoninek tutaj jest super ślisko, mi dzisiaj moja niunia na Warszawskiej na 5tym biegu mieliła kołami, byłem zlekka w szoku Pozdro i chyba do soboty bo w UK pewnie nie dam rady nic napisać. SeeYa chłopaki
Młodzik Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 a jeżeli chodzi o latanie bokiem, to spaliłem wczoraj sprzęgło przy bączku i pupa z driftem, trza odkładać na wymianę... ;( pewnie do S8 troche kosztuje sprzęgiełko?
pet3r Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 a jeżeli chodzi o latanie bokiem, to spaliłem wczoraj sprzęgło przy bączku i pupa z driftem, trza odkładać na wymianę... ;( pewnie do S8 troche kosztuje sprzęgiełko? jeszcze nie wiem...
Młodzik Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 a jeżeli chodzi o latanie bokiem, to spaliłem wczoraj sprzęgło przy bączku i pupa z driftem, trza odkładać na wymianę... ;( pewnie do S8 troche kosztuje sprzęgiełko? jeszcze nie wiem... może to i lepiej
Rekomendowane odpowiedzi