Lele Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 bierze ktoś kalendarz z Poznania? robimy jedną wysyłke? My też weźmiemy 2 także mnie też na liste poprosze wpisać
variocustoms Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Można spota gdzieś w saunie zrobić Vario Customs
Arkadiush Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2012 Można spota gdzieś w saunie zrobić Vario Customs to jedziemy na basen :grin::grin:
Maxcudo Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Można coś ogarnąć, uczelnie kończę o 15 więc w sam raz
Piechol Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 bierze ktoś kalendarz z Poznania? robimy jedną wysyłke? My też weźmiemy 2 także mnie też na liste poprosze wpisać 1. Piechol x 1 2. Lele x 2 Zamówisz Lele do siebie? bo ja jestem w trakcie szukania mieszkania i nie wiem czy będę mieszkał gdzie mieszakam tydzień, dwa czy do końca miesiąca
Madbar Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 bierze ktoś kalendarz z Poznania? robimy jedną wysyłke? My też weźmiemy 2 także mnie też na liste poprosze wpisać 1. Piechol x 1 2. Lele x 2 Zamówisz Lele do siebie? bo ja jestem w trakcie szukania mieszkania i nie wiem czy będę mieszkał gdzie mieszakam tydzień, dwa czy do końca miesiąca Cześć wszystkim. Ja też jestem zainteresowany jedną sztuka. Tylko trzeba całkowity koszt wysyłki uzgodnić z tym, kto je wysyła. A wpłaty na konto i tak każdy sam zrobi. ---------- Post dopisany at 15:24 ---------- Poprzedni post napisany at 15:00 ---------- ja biorę dwie sztuki:) Gwerty, Widziałem, że już puściłeś Do jarko zamówienie. Czy wpasowujesz się w grupową wysyłkę? Wtedy w zależności od ilości chętnych tu z POZ i okolic byśmy dopłacili do tego, co Ty już wpłaciłeś na przesyłkę. Co Ty na to? Czy mogłyby wszystkie przyjść do Ciebie? Wtedy byłoby : 1. Gwerty 2x 2. Piechol1x 3. Lele 2x 4. Madbar 1x Inni chetni? Tylko trzeba sie szybko decydować bo, zostało już tylko 130 ....
Gwerty Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 tak pieniadze przelane mam. spoko nie problem wszyskie moga isc do mnie.
Piechol Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 No właśnie, ustalmy ze jutro do wieczora musi być decyzja, bo jak nie będzie to zamawiam sam
Maxcudo Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Panie i Panowie, a co z jutrzejszym Spot'em?
Madbar Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 No właśnie, ustalmy ze jutro do wieczora musi być decyzja, bo jak nie będzie to zamawiam sam Radykalne, ale jestem za.
Młodzik Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 dobry, dawno mnie tu nie było, co tam słychać? kiedy jakiś spocik?
Maxcudo Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Witamy po długiej nieobecności Ja proponuje jutro
Młodzik Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 jutro siedzę na uczelni ch** wie do której
danielo Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Ja proponuje jutro Ja jestem chętny bo i tak się będę kręcił pomiędzy plazą nowym browarem a CK
Rekomendowane odpowiedzi