Maxcudo Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 ja pojadę z bratem dziewczyny jeżeli akurat nie będę miał w ten weekend egzaminów ostatnio było wszystko ładnie pięknie, a potem się okazało, że egzaminy mam on pisze na forum i uczy się jednocześnie Dokładnie, a na wykładach odrabiam zaległości z działów pomocniczych
slo Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 ja pojadę z bratem dziewczyny jeżeli akurat nie będę miał w ten weekend egzaminów ostatnio było wszystko ładnie pięknie, a potem się okazało, że egzaminy mam on pisze na forum i uczy się jednocześnie Dokładnie, a na wykładach odrabiam zaległości z działów pomocniczych chodzisz na wykłady ?
Maxcudo Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 jak mam zaliczenie na podstawie obecności to tak
Pepin Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 tak ku przestrodze zimowym drifterom https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jXgy1lQGNGo
Maxcudo Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 tak ku przestrodze zimowym drifterom https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jXgy1lQGNGo Dal czadu
Gwerty Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 witam:hi: wesołych i spokojnych świąt oraz szczęśliwego nowego roku. składam życzenia już dziś bo jutro uciekam jadę do suwałk. a podobno zasypane śniegiem na maksa i mam nadzieje bez większych problemów uda się dotrzeć.
Pepin Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 witam:hi:wesołych i spokojnych świąt oraz szczęśliwego nowego roku. składam życzenia już dziś bo jutro uciekam jadę do suwałk. a podobno zasypane śniegiem na maksa i mam nadzieje bez większych problemów uda się dotrzeć. ja też na wschód jutro ... .. w końcu kawałek dalej A2 ...
danielo Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 witam:hi:wesołych i spokojnych świąt oraz szczęśliwego nowego roku. składam życzenia już dziś bo jutro uciekam jadę do suwałk. a podobno zasypane śniegiem na maksa i mam nadzieje bez większych problemów uda się dotrzeć. ja też na wschód jutro ... .. w końcu kawałek dalej A2 ... A ja jutro na północ śmigam i również Wesołych Świąt i Do Siego Roku
Pepin Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Dostałem włąśnei Newsletter a ASO z Krańcowej Happy Hours w dziale części Szanowni Państwo, Wszystkie osoby, które do końca roku przyjdą do siedziby firmy w Poznaniu w godzinach 6.00-7.30 oraz 19.00-22.00 i zakupią części zamienne oraz akcesoria otrzymają jednorazowy rabat w wysokości 12% od ceny katalogowej.
Baartas Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 witam:hi:wesołych i spokojnych świąt oraz szczęśliwego nowego roku. składam życzenia już dziś bo jutro uciekam jadę do suwałk. a podobno zasypane śniegiem na maksa i mam nadzieje bez większych problemów uda się dotrzeć. ja też na wschód jutro ... .. w końcu kawałek dalej A2 ... A ja jutro na północ śmigam i również Wesołych Świąt i Do Siego Roku Ja jadę na północny zachód więc może spotkamy się na trasie Dostałem włąśnei Newsletter a ASO z Krańcowej Happy Hours w dziale części Szanowni Państwo, Wszystkie osoby, które do końca roku przyjdą do siedziby firmy w Poznaniu w godzinach 6.00-7.30 oraz 19.00-22.00 i zakupią części zamienne oraz akcesoria otrzymają jednorazowy rabat w wysokości 12% od ceny katalogowej. Nasuwają mi się dwa pytania w związku z tą akcją: 1. Jakie mają ceny w ASO czy po uwzględnieniu tego rabatu nadal będzie drogo czy jednak cena z rabatem jest już konkurencyjna do innych źródeł części. 2. Jakie tam są stany magazynowe, czy na zasadzie jeden komplet klocków i bańka oleju czy jednak jest "trochę" więcej części. Z ASO (i to właśnie tego) korzystałem raz ale to udało mi się wymienić cewki w ramach akcji naprawczej więc koszty wyniosły 0 zł, więc nie wiem jakie tam są orientacyjne ceny
Lele Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 A propo tego pościgu Audi, już wiem po co narobili tyle wysepek u nas:decayed:chociaż piratów na nie złapią:grin:My na 99,9% też jedziemy do BT:banan:Myślę że teraz nie bedzie KO w pt:facepalm:
danielo Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Baartas raczej nie ja śmigam 11ką prawie pod dom.
Baartas Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Baartas raczej nie ja śmigam 11ką prawie pod dom. No to rzeczywiście bo ja lecę 92. W takim razie szerokości i Wesołych
danielo Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Baartas raczej nie ja śmigam 11ką prawie pod dom. No to rzeczywiście bo ja lecę 92. W takim razie szerokości i Wesołych
slo Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Wszystkiego dobrego, spokojnych i rodzinnych Świąt Wam życzę koleżanki i koledzy !
Pepin Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 No to dzisiaj spotkałem ... Dominika w drodze na święta na A2 z Poznania z podkładkiami klubowymi , i później klubowe niebieskie, B6 też klubowe ... ale na numerach KT ---------- Post dopisany at 21:23 ---------- Poprzedni post napisany at 21:10 ---------- no i dzisiaj 1km korka przed brmakiami na A2
Madas Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 :hi: z tymi korkami dzisiaj to masakra jechałem godzine przez Wałcz
Rekomendowane odpowiedzi