Bart-S Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 a może jakoś w weekenda zrobimy pożegnanko Bartka??? Ja dziś wieczorem lub jutro rano bede już w domciu Heeh nie zdążymy - dziś, jutro i w piątek mam masakryczne obłożenie aby wszystkie projekty skończyć przed wyjazdem. W piątek spadam nad morze na 3 dni i w poniedziałek o 6:05 wylot z Ławicy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 eee... no skoro nad morze nas zapraszasz Bartku to nie ma sprawy no szkoda, szkoda ... wracaj cały i szybko, Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 a może jakoś w weekenda zrobimy pożegnanko Bartka??? Ja dziś wieczorem lub jutro rano bede już w domciu Heeh nie zdążymy - dziś, jutro i w piątek mam masakryczne obłożenie aby wszystkie projekty skończyć przed wyjazdem. W piątek spadam nad morze na 3 dni i w poniedziałek o 6:05 wylot z Ławicy... pojedziemy z nimi na morze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 łeee urde Bartek trzeba jakieś spotkanie pożegnalne zrobić .... kurde a byłem dzisiaj we Wrześni ale miałem dosłownie godzinkę żeby oblecieć kilka pkt i nie miałem czasu na odwiedziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 a może jakoś w weekenda zrobimy pożegnanko Bartka??? Ja dziś wieczorem lub jutro rano bede już w domciu Heeh nie zdążymy - dziś, jutro i w piątek mam masakryczne obłożenie aby wszystkie projekty skończyć przed wyjazdem. W piątek spadam nad morze na 3 dni i w poniedziałek o 6:05 wylot z Ławicy... specjalnie wziął z nas z zaskoczenia , żeby na spotkaniu się nie rozkleił pare dobrych lat temu byłem w norwegi w okolicy miasta karasjok to jest już przy samym kole podbiegunowym. Bartku wracaj do nas cały i zdrowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Grzesiu, na kiedy możemy sie umówic. Od jutra jestem dyspozycyjny oczywiście jak już porobiłeś wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Grzesiu, na kiedy możemy sie umówic. Od jutra jestem dyspozycyjny oczywiście jak już porobiłeś wszystko od jutra wieczor przez cały weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 OKI może uda się mi jutro wieczorkiem podleciec ale zadzwonie wczesniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Karol a może w niedziele skoczymy wieczorem na jakieś kręgle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Bart-s i co miałeś tego klienta z PGN? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Bart-s i co miałeś tego klienta z PGN? Nie Bartku - ledwo wyrobiłem się dziś z 2-oma Multitronikami Może jutro ale nadal nie mogę potwierdzić... Jutro będzie coś wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 oki, nie wiem czy nie lepiej tego przełożyć jak wrócisz, nie lubię tak na wariata robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 oki, nie wiem czy nie lepiej tego przełożyć jak wrócisz, nie lubię tak na wariata robić Lepiej tak zróbmy. Wyskoczysz w niedzielę na piwko - to pogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 To może oficjalnie - kto ma ochotę na piwko czy coś podobnego w niedzielny wieczór? Nie jakieś chlanie bo rano mam wylot ale miło się będzie spotkać i pogadać przed wyjazdem ---------- Post dopisany at 23:36 ---------- Poprzedni post napisany at 23:35 ---------- Wyskoczymy do jakiegoś "neutralnego" pubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Bart-s nie wiem jak z niedzielą bo pewnie 1L wódy obalę z friendem grając na X-box'ie ale postaram się jak by co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 To może oficjalnie - kto ma ochotę na piwko czy coś podobnego w niedzielny wieczór? Nie jakieś chlanie bo rano mam wylot ale miło się będzie spotkać i pogadać przed wyjazdem ---------- Post dopisany at 23:36 ---------- Poprzedni post napisany at 23:35 ---------- Wyskoczymy do jakiegoś "neutralnego" pubu Chyba nic nie robię mogę wpaść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 No to dalej - zrobimy spota tylko nieco później Nie musi być zakrapiany ale jak przyjedziecie z kierowcą to może być I naprawdę "lajt" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 I naprawdę "lajt" Trzeba Lelemu powiedzieć co się kroi na niedzielny wieczór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi